Doe ook mee met de ANWB Vakantie Verkeersquiz

Doe ook mee met de ANWB Vakantie Verkeersquiz
Beeld: Freepik

MADRID – Er zijn duizenden Nederlanders en Belgen die elk jaar met het eigen vervoer op vakantie gaan naar Spanje. Maar uiteraard zijn de verkeersregels heel anders in Spanje en zijn die soms niet te vergelijken met die van Nederland en/of België. Daarom heeft de ANWB een quiz samengesteld met daarin 10 vragen over het verkeer in Spanje.

Tijdens de ANWB Vakantie Verkeersquiz 2019 worden er vragen gesteld over allerlei verkeerssituaties, verkeersborden en verkeersregels waarmee een automobilist te maken kan krijgen tijdens een bezoek aan Spanje (maar ook als je er woont). 

Doe ook mee en test jouw verkeersregels-kennis over Spanje. Maar naast Spanje zijn er ook quizzen over andere landen waar je doorheen moet rijden om in Spanje te komen zoals België en Frankrijk. En als je jouw verkeerskennis helemaal wilt testen zijn er ook quizzen over buurland Duitsland, het mooie Italië en Groot Brittannië.

LEESTIP: De Ale-Hop winkels in Spanje

Laat ons na het meedoen van de quiz weten wat je score is geweest door een reactie op onze website te plaatsen 😉

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Heb 8 van de 10 vragen juist beantwoord. Leuke kwis!!

Nou ik moet stoppen met autorijden ?. Ik woon hier al 10 jaar en heb de meeste borden echt nog noooooit gezien…. ? Misschien doordat ik op.een eiland woon. Aan de studie dan maar. ?

7 vragen correct beantwoord
Fijne test ¡¡¡¡

heb 8 vragen goed van de 10

Alle verkeersborden op internet van Spanje op gezocht. Maar deze kan ik niet vinden . No 8 verboden parkeren op even dagen parkeerbord met 2 staande strepen . Bij ons staat er gewoon bij van pares

Ik heb 8 van de 10 vragen goed.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.