skip to Main Content
Doe ook mee met de ANWB Vakantie Verkeersquiz
Freepik

Doe ook mee met de ANWB Vakantie Verkeersquiz

MADRID – Er zijn duizenden Nederlanders en Belgen die elk jaar met het eigen vervoer op vakantie gaan naar Spanje. Maar uiteraard zijn de verkeersregels heel anders in Spanje en zijn die soms niet te vergelijken met die van Nederland en/of België. Daarom heeft de ANWB een quiz samengesteld met daarin 10 vragen over het verkeer in Spanje.

Tijdens de ANWB Vakantie Verkeersquiz 2019 worden er vragen gesteld over allerlei verkeerssituaties, verkeersborden en verkeersregels waarmee een automobilist te maken kan krijgen tijdens een bezoek aan Spanje (maar ook als je er woont). 

Doe ook mee en test jouw verkeersregels-kennis over Spanje. Maar naast Spanje zijn er ook quizzen over andere landen waar je doorheen moet rijden om in Spanje te komen zoals België en Frankrijk. En als je jouw verkeerskennis helemaal wilt testen zijn er ook quizzen over buurland Duitsland, het mooie Italië en Groot Brittannië.

LEESTIP: De Ale-Hop winkels in Spanje

Laat ons na het meedoen van de quiz weten wat je score is geweest door een reactie op onze website te plaatsen 😉

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Nou ik moet stoppen met autorijden 🤭. Ik woon hier al 10 jaar en heb de meeste borden echt nog noooooit gezien…. 🤔 Misschien doordat ik op.een eiland woon. Aan de studie dan maar. 🙃

  2. Alle verkeersborden op internet van Spanje op gezocht. Maar deze kan ik niet vinden . No 8 verboden parkeren op even dagen parkeerbord met 2 staande strepen . Bij ons staat er gewoon bij van pares

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by