Mercadona opent in augustus ook op zon- en feestdagen

Mercadona opent in augustus ook op zon- en feestdagen
Beeld: Mercadona.es

Mercadona opent in augustus ook op zon- en feestdagen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

VALENCIA – Het is augustus en dus is het overal ondanks de corona-restricties drukker, dat wil zeggen druk in de toeristische gebieden en rustiger in de grote steden. Daarom heeft de grootste en populairste supermarktketen van Spanje Mercadona de openingstijden aangepast. Sinds eind juni zijn de meeste van de 1.644 supermarkten geopend tot 22 uur ‘s avonds maar in augustus zijn ook veel Mercadona’s op zondag open en dat is leuk voor alle vakantiegangers die graag elke dag naar de Mercadona willen 😉

Terwijl andere supermarkten waaronder de landelijk ook bekende Lidl en Aldi supermarkten al jaren op zondag open zijn heeft de Mercadona besloten dit jaar ook alle zondagen in augustus open te gaan. Dat geldt echter niet voor alle 1.644 supermarkten die de Spaanse keten heeft in Spanje maar wel voor de supermarkten die in de toeristische gebieden liggen.

Op deze WEBSITE kun je zien welke supermarkten in de buurt waar je bent in Spanje geopend zijn op zondag en tot hoe laat op de andere dagen van de week. Als de Mercadona op zondag open is, is dat altijd tussen 9 en 15 uur. Op alle andere dagen van de week zijn de supermarkten tussen 9 en 22 uur geopend tot het einde van de zomer.

Daarnaast zijn er ook regionale feestdagen waarop de Mercadona halve dagen tussen 9 en 15 uur open zal zijn. Op de nationale feestdag donderdag 15 augustus zullen de meeste Mercadona supermarkten ook de halve dag geopend zijn.

Het openen op zondagen en op feestdagen is iets dat normaal gesproken alleen gebeurd bij de Mercadona als er twee dagen achter elkaar zijn dat de supermarkt gesloten zou zijn. De eigenaar van de Mercadona wil uit principe (en financiële) kwestie nooit op zondag en feestdagen open maar het lijkt erop dat hij deze maand augustus daar een uitzondering op maakt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.