Kleine Ikea Diseña winkel geopend in winkelcentrum Alicante

Kleine Ikea Diseña winkel geopend in winkelcentrum Alicante
Beeld: Voorbeeldfoto / Ikea

Kleine Ikea Diseña winkel geopend in winkelcentrum Alicante

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Afgelopen 20 augustus werd de nieuwe kleine winkel van Ikea geopend in het Centro Comercial Gran Vía winkelcentrum geopend in Alicante. Het gaat om een winkel binnen het formaat ‘Ikea Diseña’ die in principe komende 12 september officieel wordt geopend en een nieuwe impuls moet geven aan het winkelcentrum en voor Ikea zelf.

Ikea Diseña is een kleine winkel tussen de 80 en 110 m2 die vaak gelegen is in winkelcentra of het centrum van een stad. Zo zijn er in de provincie Alicante al Ikea Diseña vestigingen te vinden in Ondara, (Portal de la Marina), in Torrevieja (Habaneras) en nu dan ook binnenkort in Alicante (Gran Vía). Daarnaast heeft Ikea in Finestrat een ‘corner’ en een afhaal/ophaalpunt in La Nucía.

In de Ikea Diseña winkels is het mogelijk voor de klanten om via diverse voorbeelden of via de catalogus producten te kopen waarbij het Ikea personeel helpt bij het bestellen. Ook is het mogelijk bepaalde producten die men in de winkel of online via internet heeft besteld op te halen.

De Ikea vestiging is gelegen tegenover de hoofdingang van het Gran Vía winkelcentrum op kleine afstand van de Bershka winkel. De ‘Ikea Diseña’ winkel is ongeveer 107 m2 groot.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.