skip to Main Content
Kleine Ikea Diseña winkel geopend in winkelcentrum Alicante
Voorbeeldfoto / Ikea

Kleine Ikea Diseña winkel geopend in winkelcentrum Alicante

ALICANTE – Afgelopen 20 augustus werd de nieuwe kleine winkel van Ikea geopend in het Centro Comercial Gran Vía winkelcentrum geopend in Alicante. Het gaat om een winkel binnen het formaat ‘Ikea Diseña’ die in principe komende 12 september officieel wordt geopend en een nieuwe impuls moet geven aan het winkelcentrum en voor Ikea zelf.

Ikea Diseña is een kleine winkel tussen de 80 en 110 m2 die vaak gelegen is in winkelcentra of het centrum van een stad. Zo zijn er in de provincie Alicante al Ikea Diseña vestigingen te vinden in Ondara, (Portal de la Marina), in Torrevieja (Habaneras) en nu dan ook binnenkort in Alicante (Gran Vía). Daarnaast heeft Ikea in Finestrat een ‘corner’ en een afhaal/ophaalpunt in La Nucía.

In de Ikea Diseña winkels is het mogelijk voor de klanten om via diverse voorbeelden of via de catalogus producten te kopen waarbij het Ikea personeel helpt bij het bestellen. Ook is het mogelijk bepaalde producten die men in de winkel of online via internet heeft besteld op te halen.

De Ikea vestiging is gelegen tegenover de hoofdingang van het Gran Vía winkelcentrum op kleine afstand van de Bershka winkel. De ‘Ikea Diseña’ winkel is ongeveer 107 m2 groot.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken