Eerste ‘women only’ hotel geopend op Mallorca

Eerste ‘women only’ hotel geopend op Mallorca
Beeld: Som Dona

PALMA – Mallorca heeft de eer het eerste ‘women only’ hotel van Spanje te hebben. Het Hotel Som Dona is geopend in Porto Cristo en er mogen alleen vrouwen overnachten. Er zijn twee eisen om in dit alleen-vrouwen hotel te kunnen overnachten: je moet vrouw zijn en ouder dan 14 jaar.

Volgens de hotelketen is er een vraag naar dit soort hotels maar was er geen aanbod. Daarom besloot men het Som Dona hotel te openen, gericht op alleen vrouwen zodat zij zich prettig voelen zonder gadegeslagen te worden wanneer ze topless bij het zwembad liggen. 

De gemiddelde leeftijd van de bezoekers zal tussen de 35 en 45 jaar liggen volgens de website van 20 Minutos. Daarbij valt ook op dat er veel moeders met hun dochters verblijven in het vrouwenhotel.

Naast alleen vrouwelijke gasten werken er in dit hotel met 39 kamers ook alleen vrouwen. In de keten Som Hotels werken natuurlijk ook mannen maar in dit vrouwenhotel Som Dona in het bijzonder alleen vrouwen.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

En geen Metoo
Of misschien wel ?

Wanneer wordt het eerste mannenhotel geopend, want daar is ook best behoefte aan. Niet iedere man vindt die vrouwenblikken prettig als je lekker naakt aan het zwembad ligt te zonnen! Oh oh, wat een onzin allemaal: alleen volwassenen, alleen vrouwen, alleen mannen en direct ook alleen kinderen. Vervolgens net als in de sauna ook badkleding- en blootdagen?!

Die zijn er allang.

heerlijk, m’n vrouwenkleren liggen al klaar.

Wat een Goed idee, Bravo!!!

Allemaal luxe…

Broodnodig en fijn!

Benieuwd wanneer de eerste travestiet of transgender het hotel gaat boeken. Gaat weer viral sensatie worden.

Hahaha, daar had ik zo snel niet aan gedacht!

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.