skip to Main Content
Eerste ‘women only’ hotel geopend op Mallorca
Som Dona

Eerste ‘women only’ hotel geopend op Mallorca

PALMA – Mallorca heeft de eer het eerste ‘women only’ hotel van Spanje te hebben. Het Hotel Som Dona is geopend in Porto Cristo en er mogen alleen vrouwen overnachten. Er zijn twee eisen om in dit alleen-vrouwen hotel te kunnen overnachten: je moet vrouw zijn en ouder dan 14 jaar.

Volgens de hotelketen is er een vraag naar dit soort hotels maar was er geen aanbod. Daarom besloot men het Som Dona hotel te openen, gericht op alleen vrouwen zodat zij zich prettig voelen zonder gadegeslagen te worden wanneer ze topless bij het zwembad liggen. 

De gemiddelde leeftijd van de bezoekers zal tussen de 35 en 45 jaar liggen volgens de website van 20 Minutos. Daarbij valt ook op dat er veel moeders met hun dochters verblijven in het vrouwenhotel.

Naast alleen vrouwelijke gasten werken er in dit hotel met 39 kamers ook alleen vrouwen. In de keten Som Hotels werken natuurlijk ook mannen maar in dit vrouwenhotel Som Dona in het bijzonder alleen vrouwen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 10 reacties
  1. Tja altijd geklaag en gezeur over gender neutraal, homo’s en lesbiennes enz. die gediscrimineerd worden…maar uiteindelijk zijn zij het zelf die zich discrimineren en overal buitensluiten met hun aparte georganiseerde feestjes speciaal voor homo, transseksuele, lesbiennes etc. feestjes. Als je er om zoveel extra aandacht voor vraagt krijg je automatisch ook veel aandacht. Doe gewoon normaal en gedraag je gewoon ‘normaal’, als je ‘normaal behandeld’ zou willen worden. Ik denk dat er dan ook niet als zijnde ‘vreemd’ naar wordt gekeken meer.

  2. Wanneer wordt het eerste mannenhotel geopend, want daar is ook best behoefte aan. Niet iedere man vindt die vrouwenblikken prettig als je lekker naakt aan het zwembad ligt te zonnen! Oh oh, wat een onzin allemaal: alleen volwassenen, alleen vrouwen, alleen mannen en direct ook alleen kinderen. Vervolgens net als in de sauna ook badkleding- en blootdagen?!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken