Eerste ‘women only’ hotel geopend op Mallorca

Eerste ‘women only’ hotel geopend op Mallorca
Beeld: Som Dona

Eerste ‘women only’ hotel geopend op Mallorca

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Mallorca heeft de eer het eerste ‘women only’ hotel van Spanje te hebben. Het Hotel Som Dona is geopend in Porto Cristo en er mogen alleen vrouwen overnachten. Er zijn twee eisen om in dit alleen-vrouwen hotel te kunnen overnachten: je moet vrouw zijn en ouder dan 14 jaar.

Volgens de hotelketen is er een vraag naar dit soort hotels maar was er geen aanbod. Daarom besloot men het Som Dona hotel te openen, gericht op alleen vrouwen zodat zij zich prettig voelen zonder gadegeslagen te worden wanneer ze topless bij het zwembad liggen. 

De gemiddelde leeftijd van de bezoekers zal tussen de 35 en 45 jaar liggen volgens de website van 20 Minutos . Daarbij valt ook op dat er veel moeders met hun dochters verblijven in het vrouwenhotel.

Naast alleen vrouwelijke gasten werken er in dit hotel met 39 kamers ook alleen vrouwen. In de keten Som Hotels werken natuurlijk ook mannen maar in dit vrouwenhotel Som Dona in het bijzonder alleen vrouwen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.