Ongeloof na het zien van pantservoertuigen in het centrum van Madrid

Ongeloof na het zien van pantservoertuigen in het centrum van Madrid
Beeld: Twitter

Ongeloof na het zien van pantservoertuigen in het centrum van Madrid

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Tientallen inwoners van de hoofdstad van Spanje hebben maandag de politie gebeld met de vraag of Madrid over werd genomen door het Spaanse of wie weet een buitenlands leger. Er reed namelijk een lange stoet met enkele pantservoertuigen, leger vrachtwagens en diverse auto’s van de Guardia Civil door Madrid.

Maandagmorgen vanaf 7 uur zijn er pantservoertuigen, vrachtwagens en politieauto’s van de Guardia Civil gezien nabij het Retiro park. Het was niet zo’n slimme zet van de gemeente Madrid om toestemming daarvoor te geven middenin een pandemie, de discussie over een mogelijke thuisblijfplicht en politieke ruzie tussen de regionale premier van Madrid en de centrale regering.

Maar de legervoertuigen waren niet in Madrid om de stad over te nemen maar voor televisieopnames voor de nieuwe serie ‘La Fortuna’ van de film regisseur Alejandro Amenábar die voor Movistar+ wordt opgenomen. 

Het gaat om een internationale serie gebaseerd op de grafische novel genaamd ‘El tesoro del Cisne Negro’ die het verhaal verteld van een Alex Ventura, een onervaren diplomaat die onbedoeld de de zoektocht moet leiden naar Frankr Wild, een avonturier die onderwaterschatten steelt.

https://twitter.com/MarcosSangrador/status/1323296211860885505
Ga naar de inhoud