Ongeloof na het zien van pantservoertuigen in het centrum van Madrid

Ongeloof na het zien van pantservoertuigen in het centrum van Madrid
Beeld: Twitter
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Tientallen inwoners van de hoofdstad van Spanje hebben maandag de politie gebeld met de vraag of Madrid over werd genomen door het Spaanse of wie weet een buitenlands leger. Er reed namelijk een lange stoet met enkele pantservoertuigen, leger vrachtwagens en diverse auto’s van de Guardia Civil door Madrid.

Maandagmorgen vanaf 7 uur zijn er pantservoertuigen, vrachtwagens en politieauto’s van de Guardia Civil gezien nabij het Retiro park. Het was niet zo’n slimme zet van de gemeente Madrid om toestemming daarvoor te geven middenin een pandemie, de discussie over een mogelijke thuisblijfplicht en politieke ruzie tussen de regionale premier van Madrid en de centrale regering.

Maar de legervoertuigen waren niet in Madrid om de stad over te nemen maar voor televisieopnames voor de nieuwe serie ‘La Fortuna’ van de film regisseur Alejandro Amenábar die voor Movistar+ wordt opgenomen. 

Het gaat om een internationale serie gebaseerd op de grafische novel genaamd ‘El tesoro del Cisne Negro’ die het verhaal verteld van een Alex Ventura, een onervaren diplomaat die onbedoeld de de zoektocht moet leiden naar Frankr Wild, een avonturier die onderwaterschatten steelt.

https://twitter.com/MarcosSangrador/status/1323296211860885505
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.