Website om de laatste aanbiedingen van winkels en supermarkten in Spanje te zien

Website om de laatste aanbiedingen van winkels en supermarkten in Spanje te zien
Beeld: via canva.com

Website om de laatste aanbiedingen van winkels en supermarkten in Spanje te zien

De papieren folder is uit en milieutechnisch niet meer zo populair, wat niet wil zeggen dat ze nog steeds erg veel gelezen worden. De digitale versie van de reclamefolders zijn populairder dan ooit want wat is er nu makkelijker en leuker dan alle aanbiedingen en deals zoeken op je smartphone of tablet? In Nederland heb je Reclamefolder, maar in Spanje bestaan ook meerdere websites waar je terecht kunt voor de laatste aanbiedingen van winkels en supermarkten. Daarom even een kort overzicht voor de koopjeszoekers in Spanje, waaronder ook de Nederlandse Zeeman en ACTION die in Spanje meerdere winkels hebben. 

Uiteraard kun je direct naar de website van de desbetreffende winkel gaan of je inschrijven voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen, deals en nieuwe producten. Maar je kunt ook naar verzamelwebsites gaan waar alle reclamefolders verzameld zijn en alles overzichtelijk te bekijken is. Als je vaak een account aanmaakt kun je ook favorieten instellen en meldingen krijgen als er nieuwe folders zijn. Uiteraard is alles in het Spaans dus het is wel makkelijk als je de taal begrijpt, al is dat niet nodig vanwege de foto’s en prijzen.

Reclamefolder websites

De grootste reclamefolder website van Spanje is Tiendeo. Op deze website zijn alle grote winkels van Spanje vertegenwoordigd en is het dus makkelijk om alles overzichtelijk te bekijken. Van de ALDI naar de Lidl, Carrefour, Alcampo, Día naar El Corte Inglés, IKEA, MediaMarkt, Leroy Merlin, Bauhaus en natuurlijk Zeeman. Bekijk de website HIER.

Een andere populaire website is Folletos y Ofertas waarop ook alle reclamefolders van Spanje te zien zijn. Net zoals bij Tiendeo kun je ervoor kiezen om alleen de folders van winkels bij jou in de buurt in Spanje te bekijken. Ook kun je een account aanmaken om favorieten op te slaan. Bekijk de website HIER.

Op de website Ofertero staan ook alle reclamefolders van de grootste winkelketens en supermarkten in Spanje. Ook hier kun je de geolocatie aanzetten, een account aanmaken etc., net zoals voorgaande websites. Bekijk de website HIER.

Nieuwsbrieven

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrieven van diverse winkels en supermarkten in Spanje zoals de ALDI, Lidl, Carrefour, Zeeman, MediaMarkt, El Corte Inglés etc. Daaronder ook de Nederlandse ACTION en Zeeman die inmiddels meerdere winkels hebben in Spanje.

Inschrijven voor de ‘newsletter’ van de ALDI kan HIER terwijl dat voor de Lidl-supermarkt HIER kan. In geval van de Carrefour kun je kiezen om de hoogte te blijven van de aanbiedingen via E-news in non-food artikelen (elektronica, speelgoed, kleding etc.) door HIER te klikken of de food artikelen door HIER te klikken.

Ben je een fan van de Nederlandse Zeeman dan kun je ook de nieuwsbrief voor de Spaanse aanbiedingen ontvangen door HIER te klikken. In Spanje zijn inmiddels meerdere ACTION-winkels geopend en ook zij sturen elke week nieuwsbrieven met aanbiedingen, schrijf je HIER in (onderaan de pagina). In het geval van de Spaanse ACTION-winkels kun je ook de speciale smartphone-app downloaden, de links vind je HIER. Zo blijf je altijd op de hoogte van de aanbiedingen.

Als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief van MediaMarkt door HIER te klikken kun je zelfs 10 euro tegoed krijgen. Ben je meer een fan van het Spaanse warenhuis El Corte Inglés dan kun je HIER inschrijven voor de nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud