ACTION opent vierde winkel in de Madrid regio en 22e in heel Spanje

ACTION opent vierde winkel in de Madrid regio en 22e in heel Spanje
Beeld: ACTION / ingezonden

ACTION opent vierde winkel in de Madrid regio en 22e in heel Spanje

De Nederlandse ACTION-keten heeft op donderdag 2 november haar alweer tweeëntwintigste winkel in Spanje geopend. Dat is op zich al een mijlpaal, maar voor de Madrid regio komt het aantal winkels met de nieuwe ACTION in Alcalá de Henares ook alweer op vier te staan. Op de planning staan nog twee winkels in de Madrid regio, waarvan een in Torrejón de Ardoz, waar al een ACTION te vinden is en een in Fuenlabrada. Wanneer deze laatste twee open gaan is nog niet bekend). 

De nieuwe ACTION-winkel in Alcalá de Henares is gelegen in het winkelcentrum Centro Comercial Quadernillos en heeft een winkeloppervlakte van bijna 1.000 vierkante meter. Deze vierde ACTION in de Madrid regio is van 9.00 tot 22 uur geopend van maandag tot en met zondag.

ACTION heeft nu tweeëntwintig winkels in Spanje gelegen in de autonome regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia regio en Madrid regio. Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

ACTION in Spanje

Op 17 februari 2022 begon het ACTION-avontuur in Spanje met de eerste winkel in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION-website in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app in Spanje. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Op 3 november 2022 kwam er een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona, wat de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd. Op 16 februari 2023 werd de zesde ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares, wat de eerste winkel was buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen.

Op 22 maart 2023 werd de eerste winkel in de Valencia regio geopend in Villarreal (Castellón) gevolgd door een tweede winkel in Sagunto (Valencia) en een winkel in Vilafranca del Penedès (Barcelona), gevolgd door de achtste winkel in Catalonië in Sant Fruitós de Bages bij Manresa (Barcelona). Op 29 juni 2023 werd de tweede winkel in de Murcia regio geopend. Op 6 juli 2023 werd de winkel in Elche aan de Costa Blanca geopend en op 8 juli 2023 opende de winkel in Premia de Mar in de provincie Barcelona.

Op 13 juli opende een winkel in Petrer, de derde ACTION in de provincie Alicante. Op 20 juli 2023 werd de tweede ACTION van de Madrid regio geopend in Torrejón de Ardoz. Op 2 september 2023 werd in Barberá del Vallés (Barcelona) de negende winkel in Catalonië geopend. Op 7 september werd in Carcaixent de zesde winkel in de Valencia regio geopend. Op 2 november 2023 werd de vierde winkel van de Madrid regio in Alcalá de Henares geopend.

Ga naar de inhoud