Transavia gaat vanaf Alicante en Ibiza naar Brussel vliegen

Oeps ... foto ontbreekt!

Transavia gaat vanaf Alicante en Ibiza naar Brussel vliegen

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia gaat vanaf 30 maart 2020 vluchten uitvoeren tussen het vliegveld Alicante-Elche en Brussels-Airport én vluchten vanaf Ibiza naar Brussels-Airport. De vluchten zijn voorlopig alleen gepland voor de zomermaanden en er komen twee vliegtuigen te staan in Brussel maar er komt geen vliegbasis want er wordt gevlogen met Nederlands personeel dat zich naar Brussel verplaatst.

Het was blijkbaar al eerder bekend dat Transavia Brussels Airport ging opnemen als aankomst en vertrek punt op internationale routes. In totaal heeft de lowcostmaatschappij negen routes aangekondigd voor het zomerprogramma met een totaal van 28 vluchten per week. 

Alicante-Elche en Ibiza zijn twee van de negen bestemmingen die men vanaf Brussel kan bereiken en uiteraard ook andersom. Er komen vijf wekelijkse verbindingen tussen Brussel en Alicante terwijl er vier wekelijkse vluchten komen tussen Brussel en Ibiza met vanaf prijzen van 35 euro.

Van de negen bestemmingen gaan er dus twee naar Alicante-Elche en Ibiza in Spanje terwijl de rest gaan naar Verona in Italië, Corfu, Heraklion en Thessaloniki in Griekenland, Faro in Portugal, Tel Aviv in Israël en Agadir in Marokko.

Op dit moment vliegt Transavia naar drie bestemmingen in Nederland, te weten Amsterdam-Schiphol, Rotterdam-Den Haag en Eindhoven. Daar komt Brussels-Airport bij terwijl er ook gevlogen wordt naar Parijs-Orly. 

Transavia heeft vanaf 30 maart vier verbindingen tussen Ibiza en Amsterdam-Schiphol, Rotterdam-Den Haag, Eindhoven en Brussels-Airport. Ook vanaf Ibiza vliegt Transavia naar Parijs-Orly.

Ga naar de inhoud