Search
menu
Search

De lipstick die deze feestdagen populair is bij Mercadona en minder dan 6 euro kost

De lipstick die deze feestdagen populair is bij Mercadona en minder dan 6 euro kost
Beeld: via canva.com & mercadona

De lipstick die deze feestdagen populair is bij Mercadona en minder dan 6 euro kost

Mercadona, de supermarkt die bekend staat om zijn betaalbare prijzen en uitgebreide assortiment, heeft weer een nieuw product gelanceerd dat voor veel ophef zorgt. Het gaat om een lipstick die eruitziet als een luxe merken product, maar slechts € 5,50 kost. Deze lipstick is inmiddels een ware hit geworden op sociale media en wordt door velen bestempeld als een must-have item. In dit artikel gaan we dieper in op deze populaire lipstick van Mercadona en geven we tips over hoe je een matte lipstick het beste kunt dragen.

Voordat we ingaan op de specifieke lipstick (pintalabios)van Mercadona, is het belangrijk om te weten hoe je een matte lipstick op de juiste manier draagt. Matte lipsticks zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en zijn een onmisbaar item geworden in de make-up collectie van vele vrouwen. Maar hoe zorg je ervoor dat je matte lipstick er mooi uitziet en niet uitdroogt of afbrokkelt? Hieronder geven we enkele tips:

Hydrateer je lippen goed: Matte lipsticks hebben de neiging om je lippen uit te drogen, dus het is belangrijk om je lippen goed te hydrateren voordat je de lipstick aanbrengt. Gebruik bijvoorbeeld een lippenbalsem of scrub je lippen zachtjes met een tandenborstel om dode huidcellen te verwijderen.

Breng een lip primer aan: Een lip primer zorgt ervoor dat je lipstick langer blijft zitten en voorkomt dat de kleur in de lijntjes van je lippen trekt. Breng een dun laagje aan op je lippen voordat je de matte lipstick aanbrengt.

Gebruik een lipliner: Om ervoor te zorgen dat je matte lipstick niet uitloopt of vervaagt, is het belangrijk om een lipliner te gebruiken. Kies een kleur die zo dicht mogelijk bij je lipstick kleur ligt en breng deze aan op de randen van je lippen. Dit zorgt voor een strakke en gedefinieerde look.

Dep je lippen met een tissue: Na het aanbrengen van je matte lipstick, kun je je lippen lichtjes deppen met een tissue om overtollige lipstick te verwijderen. Hierdoor krijg je een meer natuurlijke en minder intense look.

Verzorg je lippen na het dragen van een matte lipstick: Matte lipsticks kunnen je lippen uitdrogen, dus het is belangrijk om je lippen goed te verzorgen na het dragen ervan. Breng bijvoorbeeld een hydraterende lippenbalsem aan of gebruik een lipscrub om dode huidcellen te verwijderen.

De populaire lipstick van Mercadona

Nu we weten hoe we een matte lipstick op de juiste manier kunnen dragen, gaan we verder met de specifieke lipstick van Mercadona die momenteel erg populair is. Het gaat om de ‘Poem Matte Lipstick‘ uit de kerstcollectie van Mercadona. Deze lipstick heeft een prachtige nude kleur (huidskleur) en een matte finish, waardoor het perfect past bij de huidige make-up trend van een natuurlijke, maar elegante look.

De ‘Poem Matte Lipstick‘ is onderdeel van de kerstcollectie genaamd ‘Poem‘, die bestaat uit verschillende beauty producten zoals parfums, oogschaduwpaletten en zelfs make-up kwasten, zoals in onderstaande video te zien is. Maar het is vooral de lipstick die de aandacht trekt vanwege zijn kwaliteit en betaalbare prijs. Voor slechts € 5,50 kun je deze lipstick al in huis halen bij Mercadona.

De kwaliteit van de ‘Poem Matte Lipstick’

Ondanks de lage prijs, doet de kwaliteit van de ‘Poem Matte Lipstick‘ niet onder voor die van dure merken. De lipstick heeft een romige textuur en glijdt gemakkelijk over de lippen, waardoor het aanbrengen moeiteloos verloopt. Daarnaast heeft de lipstick een lange houdbaarheid en blijft hij gedurende de dag goed zitten zonder uit te drogen of af te brokkelen.

De kleur van de ‘Poem Matte Lipstick’

De nude kleur van de ‘Poem Matte Lipstick‘ is perfect voor elke gelegenheid en past bij vrijwel elke huidskleur. Het geeft je lippen een mooie natuurlijke tint en kan zowel overdag als ’s avonds gedragen worden. Bovendien is de kleur goed op te bouwen, dus je kunt zelf bepalen hoe intens je de kleur wilt hebben.

De ervaringen van gebruikers

Op sociale media zijn er al veel positieve reacties te vinden over de ‘Poem Matte Lipstick‘. Veel gebruikers zijn verrast door de kwaliteit van de lipstick en vinden het een goede vervanging voor dure merken. Ook wordt er lovend gesproken over de kleur en de lange houdbaarheid van de lipstick.

Ga naar de inhoud