Vanaf Alicante-Elche naar het Italiaanse Sardinië met Ryanair

Vanaf Alicante-Elche naar het Italiaanse Sardinië met Ryanair
Beeld: Ryanair

Vanaf Alicante-Elche naar het Italiaanse Sardinië met Ryanair

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het vliegveld Alicante-Elche krijgt er een nieuwe internationale vliegverbinding bij. Twee keer per week zal Ryanair vanaf het vliegveld van de Costa Blanca vliegen naar het Italiaanse eiland Sardinië. Woon je aan de Costa Blanca en wil je in Italië op vakantie, dan is dit de mogelijkheid om het eiland Sardinië te leren kennen.

Ben jij fan van de RTL4 reality ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ en wil je het dorp uit het eerste seizoen ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai’ bekijken op Sardinië, dan is dit jouw kans. Vanaf juni zal Ryanair het vliegveld Alicante-Elche gaan verbinden met het Italiaanse eiland Sardinië.

De vliegtickets zijn al te koop vanaf 19,99 euro (standaard prijs zonder extra’s uiteraard) als men boekt voor 6 februari en vliegt voor eind juni. De vluchten beginnen in juni en eindigen in oktober 2020.

De Ryanair vluchten gaan naar het vliegveld van de stad Cagliari in het zuiden van het eiland (wat 174 km en meer 2 uur rijden verwijderd is van Ollolai). Vergis je niet, Sardinië is een groot eiland (de redactie is er geweest) en de wegen zijn niet al te best. Cagliari is een mooie typische Italiaanse stad om te bezoeken en ook in de omgeving is genoeg te zien.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.