Search
menu
Search

Vanaf Alicante-Elche naar het Italiaanse Sardinië met Ryanair

Vanaf Alicante-Elche naar het Italiaanse Sardinië met Ryanair
Beeld: Ryanair

Vanaf Alicante-Elche naar het Italiaanse Sardinië met Ryanair

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het vliegveld Alicante-Elche krijgt er een nieuwe internationale vliegverbinding bij. Twee keer per week zal Ryanair vanaf het vliegveld van de Costa Blanca vliegen naar het Italiaanse eiland Sardinië. Woon je aan de Costa Blanca en wil je in Italië op vakantie, dan is dit de mogelijkheid om het eiland Sardinië te leren kennen.

Ben jij fan van de RTL4 reality ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ en wil je het dorp uit het eerste seizoen ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai’ bekijken op Sardinië, dan is dit jouw kans. Vanaf juni zal Ryanair het vliegveld Alicante-Elche gaan verbinden met het Italiaanse eiland Sardinië.

De vliegtickets zijn al te koop vanaf 19,99 euro (standaard prijs zonder extra’s uiteraard) als men boekt voor 6 februari en vliegt voor eind juni. De vluchten beginnen in juni en eindigen in oktober 2020.

De Ryanair vluchten gaan naar het vliegveld van de stad Cagliari in het zuiden van het eiland (wat 174 km en meer 2 uur rijden verwijderd is van Ollolai). Vergis je niet, Sardinië is een groot eiland (de redactie is er geweest) en de wegen zijn niet al te best. Cagliari is een mooie typische Italiaanse stad om te bezoeken en ook in de omgeving is genoeg te zien.

Ga naar de inhoud