Interview met de Nederlandse ambassadeur in Spanje

Interview met de Nederlandse ambassadeur in Spanje
Beeld: NL ambassadeur Jan Versteeg / Facebook

Interview met de Nederlandse ambassadeur in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – We weten allemaal dat Spanje zwaar getroffen is door de corona-crisis en volgens de Nederlandse ambassadeur Jan Versteeg van de Nederlandse ambassade in Madrid wonen er in Spanje circa 150.000 Nederlanders waarvan circa 45.000 officieel staan ingeschreven. Sinds het begin van de corona-crisis houdt de ambassadeur zelf of zijn plaatsvervanger en het personeel van de NL ambassade de inmiddels zeer populaire en goed gevolgde Facebookpagina bij.

Op de website van Rijksoverheid.nl is een interview geplaatst met de Nederlandse ambassadeur in Spanje Jan Versteeg. Veel lezers van SpanjeVandaag weten inmiddels wie dit is, mede vanwege de populaire Facebookpagina van de NL ambassade die tijdens de corona-crisis van circa 1.500 volgers gestegen is naar circa 34.500 volgers.

Ook op de eigen ambassadeurs Facebookpagina schrijft Jan Versteeg elke week tenminste een verhaal om een persoonlijke benadering te geven aan de crisis en om zo een band op te bouwen met de volgers. 

Maar naast de verhalen en het brengen van het laatste goede en slechte nieuws over reisbeperkingen etc. is een team van huis uit in twee shifts van 8 uur achter de (computer) schermen 16 uur per dag bezig om zoveel mogelijk vragen van de Nederlanders te beantwoorden.

Lees het hele interview op de website van Rijksoverheid.nl.

Namens de redactie en ongetwijfeld veel Nederlandse (maar ook Belgische) lezers van SpanjeVandaag willen we de ambassadeur en het personeel van de Nederlandse ambassade in Madrid bedanken voor hun inzet. 

Er zijn maar weinig ambassades die zo actief zijn op een Facebookpagina en naast SpanjeVandaag en andere soortgelijke websites is de Facebookpagina van de Nederlandse ambassade een betrouwbare bron van informatie.

KLIK HIER voor de Facebookpagina Nederlandse ambassade.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.