Kasteeltje kopen aan de Costa Brava? Dat is nu mogelijk voor 3,8 miljoen!

Kasteeltje kopen aan de Costa Brava? Dat is nu mogelijk voor 3,8 miljoen!
Beeld: Idealista.es

Kasteeltje kopen aan de Costa Brava? Dat is nu mogelijk voor 3,8 miljoen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Stel je hebt even geld teveel en je bent een fan van Spanje. En stel je wilt wel naar Spanje verhuizen maar dan wel in klasse. Dan is dit jouw kans maar wees er snel bij voordat een of andere oliemagnaat of rijke Rus er met jouw droomkasteel vandoor gaat.

Ok, we geven het toe, de vraagprijs (daar kan altijd wel iets vanaf toch?) is iets aan de hoge kant maar daar krijg je natuurlijk wel wat voor. Het kasteel is gelegen in Sant Hilari Sacalm in de provincie Gerona en wordt op de website van Idealista als een ‘vrijstaande woning’ aangeboden.

Dat vrijstaand is ook wel logisch want het kasteel staat op een grondstuk van 150.000 m2 waar je dus geen last van de buren zult hebben. Verder heb je de beschikking over maar liefst 15 kamers en 13 badkamers die gelegen zijn in een ‘woning’ van 1.800 m2.

Het kasteel, dat door de luxe makelaar Engel & Völkers wordt aangeboden, wordt omschreven als een majestueus kasteel in Franse stijl, gebouwd door een van de grote modernisme architecten van het burgerlijke Barcelona, ​​Enric Sagnier i Villavecchia die o.a. de kerk op de Tibidabo berg in Barcelona heeft ontworpen. 

De vraagprijs voor dit juweeltje aan de Costa Brava, nou ja in ieder geval in de Catalaanse provincie Gerona, is 3,8 miljoen euro maar ongetwijfeld krijgt een goede onderhandelaar daar wel iets vanaf. 

Gerona ligt op 50 km, Barcelona op 100 km en de stranden van Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Pineda de Mar of Calella op 50 tot 60 km.  

Voor meer informatie en 47 foto’s kun je naar de website van Idealista gaan via DEZE LINK. Vergeet niet de redactie van SpanjeVandaag uit te nodigen wanneer jij het kasteel gekocht hebt 😉

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.