Kasteeltje kopen aan de Costa Brava? Dat is nu mogelijk voor 3,8 miljoen!

Kasteeltje kopen aan de Costa Brava? Dat is nu mogelijk voor 3,8 miljoen!
Beeld: Idealista.es

Kasteeltje kopen aan de Costa Brava? Dat is nu mogelijk voor 3,8 miljoen!

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Stel je hebt even geld teveel en je bent een fan van Spanje. En stel je wilt wel naar Spanje verhuizen maar dan wel in klasse. Dan is dit jouw kans maar wees er snel bij voordat een of andere oliemagnaat of rijke Rus er met jouw droomkasteel vandoor gaat.

Ok, we geven het toe, de vraagprijs (daar kan altijd wel iets vanaf toch?) is iets aan de hoge kant maar daar krijg je natuurlijk wel wat voor. Het kasteel is gelegen in Sant Hilari Sacalm in de provincie Gerona en wordt op de website van Idealista als een ‘vrijstaande woning’ aangeboden.

Dat vrijstaand is ook wel logisch want het kasteel staat op een grondstuk van 150.000 m2 waar je dus geen last van de buren zult hebben. Verder heb je de beschikking over maar liefst 15 kamers en 13 badkamers die gelegen zijn in een ‘woning’ van 1.800 m2.

Het kasteel, dat door de luxe makelaar Engel & Völkers wordt aangeboden, wordt omschreven als een majestueus kasteel in Franse stijl, gebouwd door een van de grote modernisme architecten van het burgerlijke Barcelona, ​​Enric Sagnier i Villavecchia die o.a. de kerk op de Tibidabo berg in Barcelona heeft ontworpen. 

De vraagprijs voor dit juweeltje aan de Costa Brava, nou ja in ieder geval in de Catalaanse provincie Gerona, is 3,8 miljoen euro maar ongetwijfeld krijgt een goede onderhandelaar daar wel iets vanaf. 

Gerona ligt op 50 km, Barcelona op 100 km en de stranden van Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Pineda de Mar of Calella op 50 tot 60 km.  

Voor meer informatie en 47 foto’s kun je naar de website van Idealista gaan via DEZE LINK. Vergeet niet de redactie van SpanjeVandaag uit te nodigen wanneer jij het kasteel gekocht hebt 😉

Ga naar de inhoud