Win met ESPANJE! een midweek aan de Costa Tropical in Granada

Win met ESPANJE! een midweek aan de Costa Tropical in Granada
Beeld: Hotel Miba

Win met ESPANJE! een midweek aan de Costa Tropical in Granada

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Met het Spanje magazine ESPANJE! is het mogelijk af en toe mooie prijzen te winnen zoals ook aan het begin van 2022 het geval is. In de eerste editie van het magazine in 2022 staan drie heerlijke verhalen over de provincie Granada: de Costa Tropical, Granada stad en de Lecrin-vallei. En natuurlijk heeft het magazine daar een geweldige winactie bij bedacht, namelijk vijf nachten in hotel Miba of een midweek in een van de luxe villa’s met privé-zwembad van Villa Colores Spain. Hoe je kans kunt maken op die korte vakantie in Andalusië beschrijven we hieronder.

Meedoen is op zich niet moeilijk maar daarvoor moet je wel het eerste 2022 magazine ESPANJE! in bezit hebben. Het magazine is online te bestellen maar kan ook in de tijdschriftenwinkels in Nederland gekocht worden. Je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen zodat je vier keer per jaar het glossy Spanje magazine thuisgestuurd krijgt, wel zo makkelijk toch?

Om mee te dingen naar de midweek aan de Costa Tropical, moet je de tien vragen in de nieuwste editie (die je hier kunt bestellen) beantwoorden om kans te maken op zo’n heerlijk verblijf. De eigenaresse, de Nederlandse Mathilde Haalstra, biedt je een warm welkom. Hieronder lees je meer over Mathilde en haar Spanje-avontuur en zie je wat de actievoorwaarden zijn.

Costa Tropical, nooit van gehoord!

Mathilde Haalstra had 15 jaar geleden niet kunnen vermoeden dat ze ooit in Spanje zou gaan wonen en van de Costa Tropical had ze nog nooit gehoord. En het lag al helemaal niet voor de hand dat ze daar een hotel met restaurant zou gaan runnen, makelaar zou worden en vakantiehuizen zou gaan verhuren. Ze had immers een goede baan als ambtenaar in Nederland. Maar ze doet het nu allemaal. En elke dag is weer een feestje. Haar hotel en de meeste villa’s die ze verhuurt kijken allemaal uit op de zee, of op de Sierra Nevada of op het ‘s avonds prachtig verlichte moorse kasteel van Salobreña.

Villa’s met zwembad en uitzicht

Mathilde werd vanwege dit bijzondere kasteel op slag verliefd op het dorpje Salobreña toen ze pas na haar vijftigste voor het eerst in Spanje was voor een bruiloft. ‘We reden er langs en ik was meteen verkocht, daarna ben ik snel teruggegaan en niet veel later besloot ik de grote stap te wagen en naar Spanje te verhuizen.’ Inmiddels werkt ze samen met een team van 35 Nederlanders en Spanjaarden. Ze verhuurt prachtige villa’s met zwembad, die ideaal zijn om met een gezin of groep vrienden vakantie te vieren. Tegelijkertijd runt ze hotel Miba, dat een spectaculair uitzicht biedt op de zee en op het sprookjesachtige kasteel van Salobreña. Het restaurant serveert gerechten met lokale producten zoals remojón granadino en vis met een gazpacho van chirimoya.

De beste tips

Mathilde kent de Costa Tropical inmiddels goed en geeft haar gasten graag tips voor een heerlijk verblijf. En heb je het zo naar je zin, dat je wilt blijven? Geen probleem, want Mathilde runt ook nog eens een makelaardij en kan je helpen met de aankoop van een eigen villa of een andere woning aan de Costa Tropical. Als je verblijft in Hotel Miba of in een van de huizen van Villa Colores vertelt ze er graag alles over.

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden: Op basis van beschikbaarheid in 2022 buiten de schoolvakanties. Het verblijf omvat 5 nachten hotel voor twee personen óf 3 nachten in een villa met zwembad voor vier personen. Verlengen tot een week of twee weken mogelijk met korting. Prijs is niet in te wisselen voor contanten en is exclusief vlucht. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld en kijken vervolgens samen met Mathilde naar beschikbare data. De winnaars worden ook bekendgemaakt via de website en Facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Informatie www.villacoloresspain.com en www.hotelmiba.com

Ga naar de inhoud