El Torcal de Antequera in provincie Málaga opnieuw bedekt met sneeuw

El Torcal de Antequera in provincie Málaga opnieuw bedekt met sneeuw
Beeld: @CV.TorcalAltoAND / facebook

El Torcal de Antequera in provincie Málaga opnieuw bedekt met sneeuw

MÁLAGA – Het is niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn dat de grillige rotsformaties en wandelpaden van El Torcal in Antequera, in het achterland van de provincie Málaga, bedekt zijn met een laag sneeuw. Terwijl er aan de kust een geel weeralarm geldt vanwege de hevige wind, zijn er ook plaatsen in de Sierra de las Nieves die bedekt zijn met een laag sneeuw.

Het natuurreservaat El Torcal de Antequera in de gelijknamige gemeente is in de nacht van donderdag op vrijdag bedekt met een laag sneeuw. De rotsen uit de karstperiode die door erosie in opvallende vormen gemodelleerd zijn, zijn met sneeuw extra mooi om te zien, helemaal omdat de dikke wolken en de extreme kou het een spectaculair landschap maken.

Mocht de kou aanhouden en het wellicht nog meer gaat sneeuwen, dan kunnen de inwoners en bezoekers van de provincie Málaga veel sneeuwplezier beleven in El Torcal. Het is het bezoekerscentrum Centro de Visitantes Torcal Alto dat op de Facebookpagina enkele foto’s plaatste. Het gaat daarbij alleen om de hoogst gelegen delen van het natuurreservaat.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.