skip to Main Content
Veiligheidsbeambte vliegveld Mallorca overleden na duw Duitse toerist
Voorbeeldfoto vliegveld / Pixabay

Veiligheidsbeambte vliegveld Mallorca overleden na duw Duitse toerist

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een 66-jarige veiligheidsbeambte is na een duw van een boze toerist in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. De overleden vrouw kreeg een duw van de toerist, viel hard op de grond en had meerdere breuken op aan haar heup, hoofd en dijbeen waaraan ze werd geopereerd. Haar toestand werd echter erger en ze overleed aan een hartprobleem.

Er is grote commotie bij de collega’s van de overleden 66-jarige veiligheidsmedewerkster op het vliegveld van Palma de Mallorca. De vrouw stond op het punt om na jaren van werken eindelijk met pensioen te gaan maar een toerist heeft dat met een duw voorkomen.

Volgens de krant Diario de Ibiza gebeurde het ongeval afgelopen week bij een normale werkdag in de aankomsthal in het vliegveld Son Sant Joan (Palma). De overleden vrouw controleerde de bagageruimte toen een buitenlandse toerist opnieuw naar binnen wilde. De vrouw vertelde de man dat dit niet meer mogelijk was. De man reageerde kwaad, confronteerde de vrouw en gaf haar een duw waarna het slachtoffer op de grond viel.

De Guardia Civil heeft de man aangehouden maar hij is weer op vrije voeten gesteld in afwachting van een rechtszaak, zeker nu bekend is geworden dat de vrouw is overleden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 14 reacties
 1. Het getuigd in ieder geval niet van fatsoenlijk gedrag.
  Dus alle commentaren ten spijt, die vrouw stond gewoon haar werk te doen.
  Als je haar dan fysiek aanvalt (duwen is toch niet netjes of wel ?) en de uiteindelijke gevolgen zijn dood voor deze werkneemster dan verzin maar een straf voor de dader. Zijn moeder misschien even duwen, want die heeft hem waarschijnlijk opgevoed ??

 2. Klinkt verschrikkelijk allemaal. Het zal je dochter/moeder/kind etc zijn. Maar… wij lezers zijn geen rechters (althans, dat neem ik aan), noch kennen we exacte toedracht. Bovendien, met alle respect, is de uiteindelijke doodsoorzaak kennelijk ook niet volledig duidelijk. Ik lees een commentaar over een kort lontje. Nou die zitten hier tussen de reacties ook hoor. En 5 jaar voor een duw die wellicht verkeerd en ongewenst uitpakte? Wat een heftige reacties allemaal. Zullen we niet beter even wachten wat de rechter vindt, zoals reeds gesuggereerd?

 3. Een trend die zich al jaren wereldwijd afspeelt “de korte lontjes”.
  Maar door de diverse overheden wordt er tot dus ver weinig tot niets aan gedaan
  Wanneer gaan de OVERHEDEN van de diverse landen zich eens echt bekommeren om deze misstanden.????

 4. Hier heb ik geen woorden voor. Wat verschrikkelijk voor die vrouw, die hoopte binnenkort van haar welverdiende pensioen te kunnen gaan genieten. Ga er van uit dat er een grondig onderzoek wordt gedaan en de dader wordt gestraft. Ik wens de familie van de overleden vrouw heel veel sterke met dit verlies.

  1. Erg met je eens, Ernest: je zegt het duidelijk en fatsoenlijk! Ik hoop ook dat de Spaanse justitie geen genade kent voor dit laffe en volledige onacceptabele delict.

  1. Dat lijkt vreemd, maar hij is verdachte van een duw. Of de dood het gevolg daarvan is bepaald de rechter en niet de politie.

   1. Tegenwoordig is het nadat je iemand aanspreekt gelijk prijs. Niemand reageert normaal meer tegenwoordig en er wordt direct geduwd of geslagen of er komt een mes tevoorschijn met alle ellende vandien. Gelijk goed aanpakken die lui anders is het straks helemaal niet meer te overzien. Die Duitser moeten ze nu het bekend is dat het slachtoffer is overleden gelijk oppakken en vastzetten en niet meer laten gaan tot de rechtzaak geweest is. Maar van mijn mogen ze zo´n persoon gelijk voor 5 of meer jaren vastzetten.

    1. Volledig met je eens. Wat bezielt sommige mensen toch om gewelddadig op te treden en het wordt iedere dag erger ??

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken