Veiligheidsbeambte vliegveld Mallorca overleden na duw Duitse toerist

Veiligheidsbeambte vliegveld Mallorca overleden na duw Duitse toerist
Beeld: Voorbeeldfoto vliegveld / Pixabay

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een 66-jarige veiligheidsbeambte is na een duw van een boze toerist in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. De overleden vrouw kreeg een duw van de toerist, viel hard op de grond en had meerdere breuken op aan haar heup, hoofd en dijbeen waaraan ze werd geopereerd. Haar toestand werd echter erger en ze overleed aan een hartprobleem.

Er is grote commotie bij de collega’s van de overleden 66-jarige veiligheidsmedewerkster op het vliegveld van Palma de Mallorca. De vrouw stond op het punt om na jaren van werken eindelijk met pensioen te gaan maar een toerist heeft dat met een duw voorkomen.

Volgens de krant Diario de Ibiza gebeurde het ongeval afgelopen week bij een normale werkdag in de aankomsthal in het vliegveld Son Sant Joan (Palma). De overleden vrouw controleerde de bagageruimte toen een buitenlandse toerist opnieuw naar binnen wilde. De vrouw vertelde de man dat dit niet meer mogelijk was. De man reageerde kwaad, confronteerde de vrouw en gaf haar een duw waarna het slachtoffer op de grond viel.

De Guardia Civil heeft de man aangehouden maar hij is weer op vrije voeten gesteld in afwachting van een rechtszaak, zeker nu bekend is geworden dat de vrouw is overleden.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Het getuigd in ieder geval niet van fatsoenlijk gedrag.
Dus alle commentaren ten spijt, die vrouw stond gewoon haar werk te doen.
Als je haar dan fysiek aanvalt (duwen is toch niet netjes of wel ?) en de uiteindelijke gevolgen zijn dood voor deze werkneemster dan verzin maar een straf voor de dader. Zijn moeder misschien even duwen, want die heeft hem waarschijnlijk opgevoed ??

Hoe is het mogelijk zo een duw geven om voor niets schande en hopen dat hij voor eeuwig in de gevangenis moet.

Vind je het normaal dat beveiligers omver worden geduwd?

Klinkt verschrikkelijk allemaal. Het zal je dochter/moeder/kind etc zijn. Maar… wij lezers zijn geen rechters (althans, dat neem ik aan), noch kennen we exacte toedracht. Bovendien, met alle respect, is de uiteindelijke doodsoorzaak kennelijk ook niet volledig duidelijk. Ik lees een commentaar over een kort lontje. Nou die zitten hier tussen de reacties ook hoor. En 5 jaar voor een duw die wellicht verkeerd en ongewenst uitpakte? Wat een heftige reacties allemaal. Zullen we niet beter even wachten wat de rechter vindt, zoals reeds gesuggereerd?

Wat een vergelijking. Van een kort lontje op dit forum is er nog niemand dood gegaan.

Een trend die zich al jaren wereldwijd afspeelt “de korte lontjes”.
Maar door de diverse overheden wordt er tot dus ver weinig tot niets aan gedaan
Wanneer gaan de OVERHEDEN van de diverse landen zich eens echt bekommeren om deze misstanden.????

Hier heb ik geen woorden voor. Wat verschrikkelijk voor die vrouw, die hoopte binnenkort van haar welverdiende pensioen te kunnen gaan genieten. Ga er van uit dat er een grondig onderzoek wordt gedaan en de dader wordt gestraft. Ik wens de familie van de overleden vrouw heel veel sterke met dit verlies.

Al die korte lontjes tegenwoordig….de tragiek van het respectloze is weer eens duidelijk geworden!!

Erg met je eens, Ernest: je zegt het duidelijk en fatsoenlijk! Ik hoop ook dat de Spaanse justitie geen genade kent voor dit laffe en volledige onacceptabele delict.

Dat ze die eens mooi achter de tralies zetten, die denken dat ze het hier ( en overal ) voor t zeggen hebben !!!!!!!

Dat snap ik nooit, dat deze mensen worden vrijgelaten, ook al is het maar voorlopig.

Dat lijkt vreemd, maar hij is verdachte van een duw. Of de dood het gevolg daarvan is bepaald de rechter en niet de politie.

Tegenwoordig is het nadat je iemand aanspreekt gelijk prijs. Niemand reageert normaal meer tegenwoordig en er wordt direct geduwd of geslagen of er komt een mes tevoorschijn met alle ellende vandien. Gelijk goed aanpakken die lui anders is het straks helemaal niet meer te overzien. Die Duitser moeten ze nu het bekend is dat het slachtoffer is overleden gelijk oppakken en vastzetten en niet meer laten gaan tot de rechtzaak geweest is. Maar van mijn mogen ze zo´n persoon gelijk voor 5 of meer jaren vastzetten.

Volledig met je eens. Wat bezielt sommige mensen toch om gewelddadig op te treden en het wordt iedere dag erger ??

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.