De Feria de Málaga in augustus is nu ook geannuleerd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
De Feria de Málaga in augustus is nu ook geannuleerd
Beeld: Twitter

MÁLAGA – De Fallas in Valencia, de Feria de Abril in Sevilla, de Tomatina in Buñol, San Fermín en het stierenrennen in Pamplona en recent de Romería de El Rocío zijn allemaal vanaf de corona-crisis afgelast of uitgesteld. Daar komt nu de Fería de Málaga bij die elk jaar in augustus plaatsvindt en waar meer dan zes miljoen bezoekers op af komen.

De Feria de Málaga is vanwege de corona-crisis het zoveelste culturele slachtoffer in Spanje. Alle culturele hoogtepunten van het jaar en traditionele festiviteiten worden al sinds eind februari dit jaar, eigenlijk tijdens en na carnaval, geannuleerd of uitgesteld om grote groepen bezoekers en deelnemers te vermijden.

Normaal gesproken zou de Feria de Málaga plaatsvinden van vrijdag 14 tot en met zondag 23 augustus. Deze Feria is naast de Semana Santa het grootste evenement van het jaar in Málaga stad. De feestweek in Málaga is in Andalusië bekend vanwege de grote opzet en de uitbundige dagelijkse feesten, zoals men op beleefmálaga.nl schrijft.

Maar dit jaar zal de Feria de Málaga geen doorgang vinden en worden de flamenco jurken en optredens en parades vervangen voor culturele en muzikale activiteiten die minder uitbundig gevierd en minder bezocht zullen worden. Deze zullen niet alleen in augustus plaatsvinden maar ook in juli en meer verspreid door de stad om concentraties mensen in bepaalde delen te voorkomen. 

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.