Search
menu
Search

Vliegveld Alicante-Elche krijgt een La Tagliatella restaurant

Vliegveld Alicante-Elche krijgt een La Tagliatella restaurant
Beeld: La Tagliatella / Facebook

Vliegveld Alicante-Elche krijgt een La Tagliatella restaurant

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Reizigers die deze zomer gebruik maken van het vliegveld Alicante-Elche of El Altet kunnen voordat ze naar huis vliegen nog een hapje eten bij een La Tagliatella restaurant. Deze uit de Valencia regio komende Italiaanse keuken specialist heeft ervoor gekozen om het avontuur van vliegveld restaurants ook in deze regio te starten.

El Altet of het vliegveld van de Costa Blanca krijgt er een nieuw restaurant bij. De naam La Tagliatella zullen veel lezers al kennen omdat deze Valenciaanse keten tientallen restaurants heeft in met name de kustplaatsen.

De La Tagliatella die wordt geopend is net zoals praktisch alle andere restaurants van de keten een franchise. Het lokaal zelf is 400 m2 groot met plaats aan 160 klanten en wordt onder een nieuwe conceptnaam geopend: La Tagliatella Espresso.

Er zal een speciaal assortiment komen van eten en drinken om mee te nemen, een aanbod hebben voor een ontbijt maar ook de mogelijkheid hebben om in het restaurant te eten en te genieten van het traditionele aanbod van La Tagliatella.

Het restaurant zal geopend zijn van 5.00 tot 23.00 uur. Ondanks het ietwat vernieuwende concept zal het restaurant er hetzelfde uit gaan zien als de traditionele La Tagliatella restaurants die de lezers wellicht wel kennen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?