Vliegveld Alicante-Elche krijgt een La Tagliatella restaurant

Vliegveld Alicante-Elche krijgt een La Tagliatella restaurant
Beeld: La Tagliatella / Facebook

Vliegveld Alicante-Elche krijgt een La Tagliatella restaurant

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Reizigers die deze zomer gebruik maken van het vliegveld Alicante-Elche of El Altet kunnen voordat ze naar huis vliegen nog een hapje eten bij een La Tagliatella restaurant. Deze uit de Valencia regio komende Italiaanse keuken specialist heeft ervoor gekozen om het avontuur van vliegveld restaurants ook in deze regio te starten.

El Altet of het vliegveld van de Costa Blanca krijgt er een nieuw restaurant bij. De naam La Tagliatella zullen veel lezers al kennen omdat deze Valenciaanse keten tientallen restaurants heeft in met name de kustplaatsen.

De La Tagliatella die wordt geopend is net zoals praktisch alle andere restaurants van de keten een franchise. Het lokaal zelf is 400 m2 groot met plaats aan 160 klanten en wordt onder een nieuwe conceptnaam geopend: La Tagliatella Espresso.

Er zal een speciaal assortiment komen van eten en drinken om mee te nemen, een aanbod hebben voor een ontbijt maar ook de mogelijkheid hebben om in het restaurant te eten en te genieten van het traditionele aanbod van La Tagliatella.

Het restaurant zal geopend zijn van 5.00 tot 23.00 uur. Ondanks het ietwat vernieuwende concept zal het restaurant er hetzelfde uit gaan zien als de traditionele La Tagliatella restaurants die de lezers wellicht wel kennen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.