Nieuw boek: ‘Open hart’ van de Spaanse auteur Elvira Lindo

Nieuw boek: ‘Open hart’ van de Spaanse auteur Elvira Lindo
Beeld: Open hart

Nieuw boek: ‘Open hart’ van de Spaanse auteur Elvira Lindo

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Op 8 juni wordt een nieuwe Spaanse roman gepubliceerd met de naam ‘Open hart’ van de succesvolle Spaanse auteur Elvira Lindo. In Spanje is ‘Open hart’ (A corazón abierto) een literaire sensatie en zijn er al meer dan 85.000 exemplaren van verkocht. Het is een mooie roman waarin een vrouw terugblikt op het tumultueuze leven van haar ouders en hoe dat haar gevormd heeft. Het nieuwe boek is HIER te reserveren.

‘Open hart’ is gebaseerd op een familieverhaal. Het verhaal van Elvira’s vader, over hoe hij als negenjarige jongen in de naoorlogse jaren door zijn moeder naar een kille en gewelddadige tante in Madrid werd gestuurd. Uiteindelijk vindt hij bij andere familieleden een warm welkom, maar hij hield er een pathologische angst voor eenzaamheid aan over. 

Die ervaring vormde de gepassioneerde maar verwoestende liefde tussen hem en Elvira’s moeder, en ook zijn vaderschap. Elvira Lindo vertelt eerlijk en vanuit het hart hoe zij als dochter terugblikt op haar jeugd en probeert te begrijpen wat haar gevormd heeft.

Open hart is bekroond met ‘Beste Boek van het Jaar’ door La asociación de pequeñas Librerías de Madrid.Het is een aanrader voor liefhebbers van Almudena Grandes en Claudia Durastanti.

KLIK HIER om het boek te reserveren: Pagina’s: 320 / ISBN: 978 90 5672 705 5 / Oorspronkelijke titel: A corazón abierto / Vertaling: Arieke Kroes en Irene van de Mheen.

Ga naar de inhoud