Nieuw boek: ‘Open hart’ van de Spaanse auteur Elvira Lindo

Nieuw boek: ‘Open hart’ van de Spaanse auteur Elvira Lindo
Beeld: Open hart

Nieuw boek: ‘Open hart’ van de Spaanse auteur Elvira Lindo

Op 8 juni wordt een nieuwe Spaanse roman gepubliceerd met de naam ‘Open hart’ van de succesvolle Spaanse auteur Elvira Lindo. In Spanje is ‘Open hart’ (A corazón abierto) een literaire sensatie en zijn er al meer dan 85.000 exemplaren van verkocht. Het is een mooie roman waarin een vrouw terugblikt op het tumultueuze leven van haar ouders en hoe dat haar gevormd heeft. Het nieuwe boek is HIER te reserveren.

‘Open hart’ is gebaseerd op een familieverhaal. Het verhaal van Elvira’s vader, over hoe hij als negenjarige jongen in de naoorlogse jaren door zijn moeder naar een kille en gewelddadige tante in Madrid werd gestuurd. Uiteindelijk vindt hij bij andere familieleden een warm welkom, maar hij hield er een pathologische angst voor eenzaamheid aan over. 

Die ervaring vormde de gepassioneerde maar verwoestende liefde tussen hem en Elvira’s moeder, en ook zijn vaderschap. Elvira Lindo vertelt eerlijk en vanuit het hart hoe zij als dochter terugblikt op haar jeugd en probeert te begrijpen wat haar gevormd heeft.

Open hart is bekroond met ‘Beste Boek van het Jaar’ door La asociación de pequeñas Librerías de Madrid.Het is een aanrader voor liefhebbers van Almudena Grandes en Claudia Durastanti.

KLIK HIER om het boek te reserveren: Pagina’s: 320 / ISBN: 978 90 5672 705 5 / Oorspronkelijke titel: A corazón abierto / Vertaling: Arieke Kroes en Irene van de Mheen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.