Een dode en gewonde na val rotsblok op Mallorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – In de Gemeente Calvia op het Balearen eiland Mallorca is een 24-jarige vrouw om het leven gekomen toen een enorm rotsblok los kwam en op haar terecht kwam. Haar 25-jarige partner raakte met zijn benen bekneld onder het rotsblok maar zag kans dit drama te overleven.

Terwijl een jong stelletje dacht romantisch van de zonsondergang en avond te kunnen genieten op Mallorca, eindigde deze date in een nachtmerrie. Het ongeval gebeurde eerder deze week bij de kustlijn tussen Cala Vinyes en Cala Falco in de gemeente Calvia.

Daar zat het stelletje te genieten van de omgeving en het uitzicht toen plots rond middernacht een enorm rotsblok los kwam van de berg en op hen terecht kwam. De 24-jarige vrouw overleed ter plaatse terwijl haar 25-jarige vriend met zijn benen knel kwam te zitten onder het rotsblok. Ondanks het drama en de pijn wist de man zelf 112 te bellen waarna hulp kwam.

Om de man te bevrijden moest de brandweer een hydraulische hijskraan inzetten om het rotsblok te verwijderen. Het ambulancepersoneel kon niets anders doen dan de dood van de vrouw vaststellen en de man zwaargewond naar het ziekenhuis te brengen.

De politie heeft dit deel van de kust in Calvis afgezet en is een onderzoek gestart. Daarbij wordt ook naar de staat van de andere rotsen gekeken om eventuele herhalingen van deze nachtmerrie te voorkomen.

UPDATE: De overleden vrouw is de 24-jarige Sandra Amorós terwijl de gewonde 25-jarige man Adelardo Contador is, een neef van de beroemde Spaanse wielrenner Alberto Contador.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.