Spaans koningspaar op bezoek in Benidorm (foto’s)

Spaans koningspaar op bezoek in Benidorm (foto’s)
Beeld: Casa Real España
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Tijdens hun Spanje-tour hebben Koning Felipe VI en Koningin Letizia vrijdag een kort bezoek gebracht aan Benidorm. Voordat Felipe en Letizia Benidorm bezochten hadden ze al de Canarische Eilanden, Balearen en Cuenca bezocht tijdens een Spanje-tour die langs alle 17 autonome regio’s moet gaan.

Koning Felipe VI en Doña Letizia werden onder veel belangstelling onthaald door de inwoners en bezoekers van Benidorm. Samen liep het koningspaar over de boulevard bij de Playa Levante en werden ze door veel mensen toegejuicht. 

Beiden waren in zomerse roze en witte kleuren gekleed en met de onvermijdelijke en in principe verplichte (al kan niemand binnen 1,5 meter komen van Felipe en Letizia) mondkapjes op.

Veel personen die op het strand in de zon lagen te bakken waren blij verrast, met name de Spanjaarden die het koningspaar meteen herkende en in bikini en zwembroek met de smartphone in de aanslag foto’s maakten. Buitenlandse aanwezige strandgasten wisten niet zo snel wie de beroemde mensen waren.

Na het bezoek aan Benidorm vervolgde het Spaanse koningspaar hun route naar Valencia om daar langs het deels verlaten strand te lopen en om uiteraard een paella te eten.

Foto’s en video’s: Casa Real de España

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de redactie. Ook het gebruik van afbeeldingen is niet toegestaan omdat deze eventueel copyright beschermd zijn. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.