Spaans koningspaar op bezoek in Benidorm (foto’s)

Spaans koningspaar op bezoek in Benidorm (foto’s)
Beeld: Casa Real España

Spaans koningspaar op bezoek in Benidorm (foto’s)

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Tijdens hun Spanje-tour hebben Koning Felipe VI en Koningin Letizia vrijdag een kort bezoek gebracht aan Benidorm. Voordat Felipe en Letizia Benidorm bezochten hadden ze al de Canarische Eilanden, Balearen en Cuenca bezocht tijdens een Spanje-tour die langs alle 17 autonome regio’s moet gaan.

Koning Felipe VI en Doña Letizia werden onder veel belangstelling onthaald door de inwoners en bezoekers van Benidorm. Samen liep het koningspaar over de boulevard bij de Playa Levante en werden ze door veel mensen toegejuicht. 

Beiden waren in zomerse roze en witte kleuren gekleed en met de onvermijdelijke en in principe verplichte (al kan niemand binnen 1,5 meter komen van Felipe en Letizia) mondkapjes op.

Veel personen die op het strand in de zon lagen te bakken waren blij verrast, met name de Spanjaarden die het koningspaar meteen herkende en in bikini en zwembroek met de smartphone in de aanslag foto’s maakten. Buitenlandse aanwezige strandgasten wisten niet zo snel wie de beroemde mensen waren.

Na het bezoek aan Benidorm vervolgde het Spaanse koningspaar hun route naar Valencia om daar langs het deels verlaten strand te lopen en om uiteraard een paella te eten.

Foto’s en video’s: Casa Real de España

Ga naar de inhoud