Derde fysieke AliExpress winkel van Spanje en Europa wordt in Barcelona geopend

Derde fysieke AliExpress winkel van Spanje en Europa wordt in Barcelona geopend
Beeld: Alixepress

Derde fysieke AliExpress winkel van Spanje en Europa wordt in Barcelona geopend

Dit artikel is 11 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Het bekende Chinese online warenhuis AliExpress heeft op dit moment al twee fysieke winkels in Spanje maar daar komt een derde winkel bij. Het gaat om de tweede vestiging in Barcelona terwijl er ook een echte winkel te vinden is in Madrid. De AliExpress-fans kunnen dus naar een nieuwe winkel gaan om de populairste artikelen direct te kopen.

De derde AliExpress Plaza winkel wordt geopend in het winkelcentrum Gran Via 2 in L’Hospitalet de Llobregat, de voorstad van Barcelona waar ook de IKEA te vinden is. De winkel zelf is 280 vierkante meter groot en is plaats voor 800 artikelen waaronder elektronische gadgets, laptops, telefoons, accessoires etc. van bekende merken.

Het is de tweede AliExpress winkel nabij Barcelona want in november 2020 werd in het Finestrelles Shopping Centre in de voorstad Esplugues de Llobregat de tweede fysieke winkel van Spanje en Europa geopend. De eerste AliExpress winkel werd in augustus 2020 in het winkelcentrum Xanadú in Madrid geopend.

Moederbedrijf Alibaba heeft voordat men besloot eigen winkels te openen al eerder getest met fysieke winkels in Spanje maar dat gebeurde binnen andere winkels zoals de El Corte Inglés en op bepaalde momenten van korte duur zoals Black Friday en ‘Día del soltero’.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.