Derde fysieke AliExpress winkel van Spanje en Europa wordt in Barcelona geopend

Derde fysieke AliExpress winkel van Spanje en Europa wordt in Barcelona geopend
Beeld: Alixepress

Derde fysieke AliExpress winkel van Spanje en Europa wordt in Barcelona geopend

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Het bekende Chinese online warenhuis AliExpress heeft op dit moment al twee fysieke winkels in Spanje maar daar komt een derde winkel bij. Het gaat om de tweede vestiging in Barcelona terwijl er ook een echte winkel te vinden is in Madrid. De AliExpress-fans kunnen dus naar een nieuwe winkel gaan om de populairste artikelen direct te kopen.

De derde AliExpress Plaza winkel wordt geopend in het winkelcentrum Gran Via 2 in L’Hospitalet de Llobregat, de voorstad van Barcelona waar ook de IKEA te vinden is. De winkel zelf is 280 vierkante meter groot en is plaats voor 800 artikelen waaronder elektronische gadgets, laptops, telefoons, accessoires etc. van bekende merken.

Het is de tweede AliExpress winkel nabij Barcelona want in november 2020 werd in het Finestrelles Shopping Centre in de voorstad Esplugues de Llobregat de tweede fysieke winkel van Spanje en Europa geopend. De eerste AliExpress winkel werd in augustus 2020 in het winkelcentrum Xanadú in Madrid geopend.

Moederbedrijf Alibaba heeft voordat men besloot eigen winkels te openen al eerder getest met fysieke winkels in Spanje maar dat gebeurde binnen andere winkels zoals de El Corte Inglés en op bepaalde momenten van korte duur zoals Black Friday en ‘Día del soltero’.

Ga naar de inhoud