Eiland met luxe woning voor de kust van Ibiza nog steeds te koop

Eiland met luxe woning voor de kust van Ibiza nog steeds te koop
Beeld: Tagomago

Eiland met luxe woning voor de kust van Ibiza nog steeds te koop

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Een jaar nadat het privé-eiland waar ooit de videoclip van de ‘La Lambada’ werd opgenomen en waar bekendheden zoals Cristiano Ronaldo en Justin Bieber maar ook lang geleden Bob Marley, The Police en de Rolling Stones hebben geslapen te koop werd gezet, is het nog steeds niet verkocht. Dus heb je de loterij gewonnen, een grote erfenis binnen gekregen of heb je het geld gewoon op de bank staan en wil je graag een privé eiland bezitten in Spanje? Dan is dit jouw geluksdag want voor de kust van het populaire jetset eiland Ibiza ligt het eiland Tagomago wat te koop staat en al van jou kan zijn voor 150 miljoen euro.

Het Tagomago eiland staat sinds juli 2020 te koop op de website Vladi Private Islands waar zoals de naam al aangeeft luxe privé eilanden en exclusieve woningen verkocht worden. Er zijn eilanden te koop vanaf 100.000 euro tot 10 miljoen euro of in dit geval voor de kust van Ibiza 150 miljoen euro.

Tagomago is een klein eiland van 600.000 m2 op slechts één kilometer afstand van Santa Eulalia voor de kust van Ibiza en op slechts enkele minuten varen van Formentera. Voor de 150 miljoen euro (+ belastingen) koop je echter niet alleen het eiland wat beschermd natuurgebied is maar ook een luxe woning, een huis voor de logees, een vuurtoren en een aanlegsteiger. 

De woning heeft de naam Can Domingo en is niet lang geleden omgetoverd tot een luxe woning met zwembad, spa, grote ramen met rondom panoramisch uitzicht, een woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, diverse badkamers en alles wat je maar wenst van een luxe woning.

Het eiland Tagomago en de woning Can Domingo zijn de laatste jaren als huurobject aangeboden waar bekendheden zoals voetballers Gareth Bale en Cristiano Ronaldo en zangers als Justin Bieber al gebruik van hebben gemaakt. Huren kan al vanaf 20.000 euro per nacht maar dan heb je ook wel privacy op een eigen eiland.

Volgens deze website staat het eiland te koop en staat dit zo vermeld op de website van Vladi Private Islands maar bij de redactie kunnen we de desbetreffende pagina niet (meer) vinden. We hebben wel de informatie gevonden die hoort bij de verhuur van het eiland. Bekijk de informatie HIER.

Ga naar de inhoud