Nederlandstalige corona-testlocatie geopend in Benidorm

Nederlandstalige corona-testlocatie geopend in Benidorm
Beeld: 123rf

Nederlandstalige corona-testlocatie geopend in Benidorm

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Met alle reisrestricties van Nederland en België kan het mogelijk zijn dat ondanks een digitaal EU-Covid certificaat er toch Nederlanders en/of Belgen zijn die om terug te reizen een negatief testresultaat moeten hebben van een PCR of antigeentest. De reizigers die in Benidorm en omgeving verblijven kunnen deze testen nu ook laten afnemen in het Nederlands, wel zo makkelijk en snel.

Dus, ben je op reis in de omgeving van Benidorm, en heb je een antigeentest of PCR-reiscertificaat nodig? Plan dan een afspraak in bij Test Corona Direct via DEZE website! Sinds donderdag 1 juli kun is het mogelijk een afspraak inplannen. Test Corona Direct begint maandag 5 juli met het afnemen van testen!

Wat kan je verwachten?

Onze Nederlands sprekende medewerkers nemen de test bij je af. Bij een antigeentest (Sneltest) krijg je het resultaat na ongeveer 15 minuten per e-mail. Bij een PCR-test krijg je het resultaat binnen 24 uur  per e-mail. Als de testuitslag negatief is krijg je het reiscertificaat gelijktijdig met het resultaat per mail gestuurd.

Hoe maak ik een afspraak?

Afspraken maken gaat eenvoudig via de website: ga naar www.testcoronadirect.com en kies vervolgens het type test. Kies een datum en een tijd en vul daarna het formulier in. Nadat je de afspraak hebt vastgelegd krijg je per e-mail een afspraakbevestiging gestuurd.

De PCR-test met reiscertifcaat  heeft een kostprijs van 110 euro en die van een antigeentest met reiscertifcaat kost 45 euro.

Waar is de testlocatie?

  • Plaza de SS. MM. Los Reyes de Espana, 8
  • 03501 Benidorm, Alicante

Meer informatie is te vinden op de website van Test Corona Direct.

Ga naar de inhoud