skip to Main Content
Poolse zwerver die getatoeëerd werd is teruggekeerd naar Benidorm
Diario Informacion

Poolse zwerver die getatoeëerd werd is teruggekeerd naar Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Poolse zwerver die getatoeëerd werd is teruggekeerd naar Benidorm

Diario Informacion

BENIDORM – Direct na de tatoeage op het voorhoofd besloot de Poolse zwerver Tomek door te reizen naar Granada. Hij zegt dat hij na het hele voorval zeer gestresst is geraakt en Benidorm ontvluchtte. Op aanraden van diverse personen die o.a. 3.000 euro bij elkaar hebben gehaald om hem te helpen, besloot hij terug te keren en aangifte te doen bij de politie in Benidorm.

Afgelopen week haalde de 34-jarige Poolse zwerver en alcoholist Tomek het landelijk en Europese nieuws nadat hij instemde om op zijn voorhoofd een naam te laten tatoeëren: “Jamie Blake North Shields NE28”. Dat voorstel werd hem gedaan door een stel Britse jongens die in Benidorm waren voor een vrijgezellenfeest. Tomek heeft voor de tatoeage 100 euro gekregen.

Waarom stemde hij in met de tatoeage? Ten eerste omdat hij dronken was en ten tweede omdat ze hem 100 euro zouden geven, dat is voor iemand die op straat leeft heel veel geld, iets wat Tomek nodig had op dat moment. En ja, geld is geld.

Heeft hij er spijt van? Jazeker want als hij nuchter zou zijn geweest had hij dit zeker niet gedaan. Hij hoopt dan ook dat zijn stomme actie tot iets positiefs kan leiden bij andere alcohol verslaafden.

Na een keuring in een medisch centrum in Benidorm ging hij meteen naar de politie om aangifte te doen van mishandeling. De politie was na het gebeuren ook al op zoek gegaan naar de zwerver.

Ondertussen heeft een groep voornamelijk Britse inwoners van Benidorm en omgeving op sociale media 3.000 euro op weten te halen, geld wat gebruikt zal worden om de tatoeage, die slechts half af is gemaakt, weg te laten halen.

De politie is nog op zoek naar de Britse jongens die voor dit schandaal hebben gezorgd en er wordt ook onderzocht wie de tatoeage heeft geplaatst. Overigens is de trouwerij niet doorgegaan omdat de bruid niets meer met de bruidegom te maken wil hebben na dit schandaal.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 12 reacties
 1. De politie is nog op zoek naar de Britse jongens die voor dit schandaal hebben gezorgd en er wordt ook onderzocht wie de tatoeage heeft geplaatst. Overigens is de trouwerij niet doorgegaan omdat de bruid niets meer met de bruidegom te maken wil hebben na dit schandaal.
  Dus de namen van de daders zijn bekend?????

 2. Hoe het komt dat iemand dakloos is geworden en gaan zwerven is en vervolgens ook gaat drinken, daar hebben wij niet over te oordelen
  Behandel iedereen met respect
  Je weet niet wat de oorzaak is

 3. Al die commentaren zijn waarschijnlijk goed bedoelt, maar zijn ook gemakkelijk te schrijven vanuit een comfortabele positie met een bevoorrechte levens geschiedenis. De meeste daklozen worden drankorgels of gedrogeerden. Maar aan de oorsprong ligt vaak al in de kinderjaren grote armoede, gewelddadigheid, misbruik, falingen, enzovoort. Alleen maar afkicken is geen oplossing als er geen structurele veranderingen kunnen komen in zo een leven. Alleen doorgedreven liefdevolle begeleiding met respect voor het individu kan een oplossing zijn naar een – naar onze normen ! – deugdelijk leven.

  1. U gaat er dus maar vanuit dat iedereen wat wereldvreemd is. Ik ben tijdens mijn carriere met zowat alle lagen vd bevolking in aanraking gekomen, van wereldsterren via politiekers, sportlui tot jawel daklozen, in de steek gelaten kinderen en ernstige zieken. Grotendeels klopt het wel wat u zegt maar het is geen verklaring voor alles

 4. De man is alcoholist, dus ziek.
  Die is echt niet genezen na dit voorval zoals iemand hier zegt.
  Het artikel stelt dat hij het nooit gedaan zou hebben als hij nuchter was geweest??
  Kan men vaststellen of deze man ooit nuchter is?
  Vaak beginnen dit soort lui te zuipen zodra ze wakker worden en stoppen als ze in slaap vallen.
  Het is een lage streek van de lui die het hebben geflikt, maar in plaats van dat men deze man helpt met zijn huidige probleem, kan men hem beter afhelpen van zijn constante probleem!

 5. Steeds vaker zie je dat mensen zich helemaal zat zuipen en dit wordt nog altijd gezien als een stoere actie…..! Hopelijk is deze jongen nu genezen van zijn stoere drankgedrag (probleem) en kan hij zijn verdere leven gewoon een beetje normaal en gezond gaan leven. Triest van andere mensen die zo’n misbruik maken ook van andere personen.

 6. Hoe zit het eigenlijk met die tattoo shop die dat ding heeft gezet? Hebben die geen verantwoordelijkheid? Voelde die geen nattigheid?

  1. Inderdaad die tatoo shop is net zo schuldig had daar nooit aan mee moeten werken .
   Maar die dacht ook geld is geld schandalig vind ik dit
   En zijn aanstaande die is hij kwijt maar goed ook want die kon het gedrag niet zo waarderen van haar vriend.

 7. Als ik het zo lees en begrijp is er maar 1 persoon slim geweest nl de (ex)bruid. Hopelijk krijgen ze die kinderachtige idioten voor het gerecht. En het “slachtoffer”: in een afkickcentrum plaatsen, hopelijk herpakt hij zijn leven maar ik betwijfel het. Misschien is zijn “ex” zo slim geweest als als die andere…

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken