Poolse zwerver die getatoeëerd werd is teruggekeerd naar Benidorm

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Poolse zwerver die getatoeëerd werd is teruggekeerd naar Benidorm

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – Direct na de tatoeage op het voorhoofd besloot de Poolse zwerver Tomek door te reizen naar Granada. Hij zegt dat hij na het hele voorval zeer gestresst is geraakt en Benidorm ontvluchtte. Op aanraden van diverse personen die o.a. 3.000 euro bij elkaar hebben gehaald om hem te helpen, besloot hij terug te keren en aangifte te doen bij de politie in Benidorm.

Afgelopen week haalde de 34-jarige Poolse zwerver en alcoholist Tomek het landelijk en Europese nieuws nadat hij instemde om op zijn voorhoofd een naam te laten tatoeëren: “Jamie Blake North Shields NE28”. Dat voorstel werd hem gedaan door een stel Britse jongens die in Benidorm waren voor een vrijgezellenfeest. Tomek heeft voor de tatoeage 100 euro gekregen.

Waarom stemde hij in met de tatoeage? Ten eerste omdat hij dronken was en ten tweede omdat ze hem 100 euro zouden geven, dat is voor iemand die op straat leeft heel veel geld, iets wat Tomek nodig had op dat moment. En ja, geld is geld.

Heeft hij er spijt van? Jazeker want als hij nuchter zou zijn geweest had hij dit zeker niet gedaan. Hij hoopt dan ook dat zijn stomme actie tot iets positiefs kan leiden bij andere alcohol verslaafden.

Na een keuring in een medisch centrum in Benidorm ging hij meteen naar de politie om aangifte te doen van mishandeling. De politie was na het gebeuren ook al op zoek gegaan naar de zwerver.

Ondertussen heeft een groep voornamelijk Britse inwoners van Benidorm en omgeving op sociale media 3.000 euro op weten te halen, geld wat gebruikt zal worden om de tatoeage, die slechts half af is gemaakt, weg te laten halen.

De politie is nog op zoek naar de Britse jongens die voor dit schandaal hebben gezorgd en er wordt ook onderzocht wie de tatoeage heeft geplaatst. Overigens is de trouwerij niet doorgegaan omdat de bruid niets meer met de bruidegom te maken wil hebben na dit schandaal.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.