Hond blijft de hele nacht bij een vermiste man met alzheimer in Castellón

Hond blijft de hele nacht bij een vermiste man met alzheimer in Castellón

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

CASTELLÓN – De politie van de gemeente Burriana in de provincie Castellón in de Comunidad Valenciana heeft na een zoektocht een 75-jarige inwoner met alzheimer gevonden. Dat gebeurde afgelopen week waarbij de politie na de vondst van de man ook een hond aantroffen die volgens de man de hele nacht bij hem is gebleven. Het verbluffende is echter dat de man niet de eigenaar is van de hond maar de hond er toch voor koos om over de oudere man te waken.

Toen de ambulance na de vondst van de man die aan alzheimer lijdt hem wilde wegvoeren naar het ziekenhuis wilde de hond ook aan boord en weigerde hij de man alleen te laten. De 75-jarige man werd door de familie als vermist opgegeven toen hij ‘s-avonds niet terug was gekomen. Gezien het feit dat de man een alzheimer patiënt is werd besloten meteen een zoektocht te beginnen.

Het duurde echter tot de dag na de vermissing toen de man in Molí del Arról nabij La Bota gevonden werd. Naast de man lag een middelgrote hond die volgens de familie niet van de man was. Toch heeft de hond de hele nacht naast de man geslapen en heeft hij hem niet uit het oog verloren. Na dit voorval wil de familie de hond graag adopteren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.