Nieuw panoramaterras vliegveld Alicante-Elche met vertraging eindelijk open

Nieuw panoramaterras vliegveld Alicante-Elche met vertraging eindelijk open
Beeld: AENA / Twitter

Nieuw panoramaterras vliegveld Alicante-Elche met vertraging eindelijk open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Passagiers van het vliegveld Alicante-Elche aan de Costa Blanca hebben er twee jaar op moeten wachten vanwege de vertraging opgelopen door de corona-pandemie maar eindelijk is het zover. Het panoramaterras of ‘terraza con vistas a los aviones’ waar ook gerookt mag worden, is geopend.

De luchthaven Alicante-Elche Miguel Hernández aan de Costa Blanca heeft eindelijk het panoramaterras geopend. Het terras met zicht op de landings- en vertrekbaan is te vinden bij de vertrekhal (embarque) en is onderdeel van de Budweiser-bar. Het terras zelf is 130 m2 groot en ligt op een hoek van de vertrekterminal. Reizigers kunnen echter uit de wind zitten vanwege de grote glazen afscheiding.

De Budweiser-bar is (zonder terras) 317 m2 groot en biedt naast het bekende Amerikaanse bier en andere biersoorten ook maaltijden en snacks. Het terras is ook meteen de enige plaats in de vertrekhal waar gerookt mag worden, daarom wordt ook wel gesproken van een rokers-panoramaterras. Vanaf het terras heb je niet alleen zicht op de aankomende en vertrekkende vliegtuigen maar ook op de Middellandse Zee. Bekijk HIER de plattegrond van het vliegveld.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.