Ikea vestiging in Málaga door de keten uitgeroepen als werelds beste winkel

Oeps ... foto ontbreekt!

Ikea vestiging in Málaga door de keten uitgeroepen als werelds beste winkel

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Ikea heeft de winkel in Málaga uitgeroepen tot de beste van de wereld en heeft de Ikea van de Costa del Sol de Store Award 2018 gegeven. Dat krijgt deze vestiging vanwege de klantvriendelijkheid en de evolutie van de winkel.

De Ikea in Málaga werd meer dan 10 jaar geleden in 2007 geopend en is uitgegroeid tot een van de beste winkels van Spanje. De Ikea Málaga uit een lijst van 48 Ikea winkels in 46 landen gekozen tot de beste Ikea vestiging.

De hoofdreden voor deze Store Award 2018 premie is dat het personeel van deze winkel een systeem heeft bedacht en ingevoerd om de optimale en meest gepersonaliseerde service te bieden aan de klanten.

Winkels

Ikea heeft op dit moment 16 winkels in Spanje, te weten in Alcorcón, San Sebastián de los Reyes, Ensanche de Vallecas (Madrid), Badalona, L’Hospitalet de Llobregat y Sabadell (Barcelona), Castilleja de la Cuesta (Sevilla), Málaga, Jerez (Cádiz), Barakaldo (Vizcaya), Pola de Siero (Asturias), Murcia, Zaragoza, A Coruña, Arroyo de la Encomienda (Valladolid) en Alfafar (Valencia).

Daarnaast heeft Ikea twee stadswinkels in Madrid en komt daar binnenkort een derde winkel in het centrum van Barcelona bij. Ook heeft Ikea in heel Spanje meerder Click&Collect afhaalplaatsen waar klanten hun in de winkel of via internet gekochte artikelen kunnen afhalen.

Ga naar de inhoud