Ikea vestiging in Málaga door de keten uitgeroepen als werelds beste winkel

Ikea vestiging in Málaga door de keten uitgeroepen als werelds beste winkel
Beeld: 123rf

Ikea vestiging in Málaga door de keten uitgeroepen als werelds beste winkel

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Ikea heeft de winkel in Málaga uitgeroepen tot de beste van de wereld en heeft de Ikea van de Costa del Sol de Store Award 2018 gegeven. Dat krijgt deze vestiging vanwege de klantvriendelijkheid en de evolutie van de winkel.

De Ikea in Málaga werd meer dan 10 jaar geleden in 2007 geopend en is uitgegroeid tot een van de beste winkels van Spanje. De Ikea Málaga uit een lijst van 48 Ikea winkels in 46 landen gekozen tot de beste Ikea vestiging.

De hoofdreden voor deze Store Award 2018 premie is dat het personeel van deze winkel een systeem heeft bedacht en ingevoerd om de optimale en meest gepersonaliseerde service te bieden aan de klanten.

Winkels

Ikea heeft op dit moment 16 winkels in Spanje, te weten in Alcorcón, San Sebastián de los Reyes, Ensanche de Vallecas (Madrid), Badalona, L’Hospitalet de Llobregat y Sabadell (Barcelona), Castilleja de la Cuesta (Sevilla), Málaga, Jerez (Cádiz), Barakaldo (Vizcaya), Pola de Siero (Asturias), Murcia, Zaragoza, A Coruña, Arroyo de la Encomienda (Valladolid) en Alfafar (Valencia).

Daarnaast heeft Ikea twee stadswinkels in Madrid en komt daar binnenkort een derde winkel in het centrum van Barcelona bij. Ook heeft Ikea in heel Spanje meerder Click&Collect afhaalplaatsen waar klanten hun in de winkel of via internet gekochte artikelen kunnen afhalen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.