skip to Main Content
Ikea vestiging in Málaga door de keten uitgeroepen als werelds beste winkel
123rf

Ikea vestiging in Málaga door de keten uitgeroepen als werelds beste winkel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Ikea heeft de winkel in Málaga uitgeroepen tot de beste van de wereld en heeft de Ikea van de Costa del Sol de Store Award 2018 gegeven. Dat krijgt deze vestiging vanwege de klantvriendelijkheid en de evolutie van de winkel.

De Ikea in Málaga werd meer dan 10 jaar geleden in 2007 geopend en is uitgegroeid tot een van de beste winkels van Spanje. De Ikea Málaga uit een lijst van 48 Ikea winkels in 46 landen gekozen tot de beste Ikea vestiging.

De hoofdreden voor deze Store Award 2018 premie is dat het personeel van deze winkel een systeem heeft bedacht en ingevoerd om de optimale en meest gepersonaliseerde service te bieden aan de klanten.

Winkels

Ikea heeft op dit moment 16 winkels in Spanje, te weten in Alcorcón, San Sebastián de los Reyes, Ensanche de Vallecas (Madrid), Badalona, L’Hospitalet de Llobregat y Sabadell (Barcelona), Castilleja de la Cuesta (Sevilla), Málaga, Jerez (Cádiz), Barakaldo (Vizcaya), Pola de Siero (Asturias), Murcia, Zaragoza, A Coruña, Arroyo de la Encomienda (Valladolid) en Alfafar (Valencia).

Daarnaast heeft Ikea twee stadswinkels in Madrid en komt daar binnenkort een derde winkel in het centrum van Barcelona bij. Ook heeft Ikea in heel Spanje meerder Click&Collect afhaalplaatsen waar klanten hun in de winkel of via internet gekochte artikelen kunnen afhalen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Top zaak altijd fijn geholpen daar, zelf onze bank na een 9 maanden omgeruild icl halen en brengen voor 80 euro top service.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by