Eilandhoppen met Iberia-Express van Mallorca naar Gran Canaria en Tenerife

Eilandhoppen met Iberia-Express van Mallorca naar Gran Canaria en Tenerife
Beeld: Iberia Express

Eilandhoppen met Iberia-Express van Mallorca naar Gran Canaria en Tenerife

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Bewoners van het Balearen eiland Mallorca en de Canarische Eilanden Gran Canaria en Tenerife kunnen vanaf 11 januari en tot tenminste 25 maart gebruik maken van een speciale eilandhoppen-vlucht. Dat wil zeggen, Iberia-Express gaat dan twee keer per week vliegen vanaf Palma de Mallorca naar het Canarische Eiland Gran Canaria om daarna door te vliegen naar het vliegveld Tenerife-Noord.

Twee keer per week op maandag en donderdag zal het mogelijk zijn om van enkele dagen vakantie te genieten op de eilanden Mallorca, Gran Canaria of Tenerife met de speciale Iberia-Express vlucht die deze drie eilanden in dezelfde route met elkaar verbindt.

In Spanje heet dat ‘vuelos multitramo transversales’ tussen de vliegvelden (IATA-codes) PMI-LPA-TFN en TFN-LPA-PMI (PMI is Palma de Mallorca; LPA is Las Palmas de Gran Canaria; TFN is Tenerife-Noord).

Tussen 11 januari en 25 maart op de maandag en donderdag zullen er vluchten zijn tussen Mallorca-Gran Canaria-Tenerife-Noord met vertrek om 9.30 uur op Mallorca en aankomst om 11.55 uur op Gran Canaria en daarna aankomst op Tenerife-Noord om 13.10 uur. 

De terugvluchten staan geprogrammeerd op 13.55 uur vertrek Tenerife-Noord om daarna om 15.05 uur vanaf Gran Canaria naar Mallorca te vliegen waar men aankomt om 19.15 uur.

De vliegtickets voor deze speciale vluchten tussen de drie eilanden zijn al in de verkoop gegaan vanaf 41 euro.

Ga naar de inhoud