Nieuwe Spaanse Netflix film ‘El páramo’ vanaf 6 januari te bekijken

Nieuwe Spaanse Netflix film ‘El páramo’ vanaf 6 januari te bekijken
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse Netflix film ‘El páramo’ vanaf 6 januari te bekijken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Netflix heeft er weer een Spaanse film bij met ‘El páramo’ ook wel ‘The beast’ genoemd. Het gaat om een Spaanse horrorfilm die door regisseur David Casademunt werd opgenomen in onder andere de provincies Zaragoza en Teruel in Aragón. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor de bij Netflix-kijkers bekende actrice Inma Cuesta (El desorden que dejas) en de acteur Roberto Álamo.

De film werd in oktober tijdens het Sitges Film Festival 2021 gepresenteerd en is wereldwijd vanaf 6 januari bij Netflix te zien. De Spaanse naam is ‘El páramo’ terwijl de internationale titel ‘The beast’ is. 

Lucía (Inma Cuesta) en haar zoon wonen ver van de samenleving in een vlak gebied waar bijna geen leven is. De kleine familie-eenheid, bestaande uit moeder en zoon, krijgt nauwelijks bezoek en hun doel is om een ​​vredig bestaan ​​op te bouwen. In het begin slagen ze daarin maar de verschijning van een mysterieus en gewelddadig wezen dat hun kleine huis en hen begint te achtervolgen zal de relatie die hen verenigt op de proef stellen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.