Nieuwe romantische tienerfilm ‘A través de mi ventana’ van Netflix opgenomen in Barcelona

Nieuwe romantische tienerfilm ‘A través de mi ventana’ van Netflix opgenomen in Barcelona
Beeld: @netflixespana / facebook

Nieuwe romantische tienerfilm ‘A través de mi ventana’ van Netflix opgenomen in Barcelona

BARCELONA – Netflix heeft er weer een Spaanse film bij, dit keer geen komische of horrorfilm maar een romantische film die doet denken aan ‘Fifty shades of Grey’, maar dan een tienerversie daarvan. Als je de film bekijkt op Netflix zul je al snel zien dat het voor de Barcelona-kenners een feest van herkenning is want de film is grotendeels opgenomen in de Catalaanse stad. 

We hebben het over de op vrijdag 4 februari gepubliceerde Spaanse Netflix-film ‘A través de mi ventana’ (door mijn raam) wat een romantische tienerfilm is. De film is gebaseerd op de boeken van de Hidalgo broers-trilogie van de Venezolaanse schrijfster Ariana Godoy. ‘A través de mi ventana’ is het eerste verhaal van de ‘Trilogía de los Hermanos Hidalgo’ die dus nu door Netflix verfilmd is.

In het verhaal wonen Raquel en Ares beiden in de luxe woonwijk Pedralbes al zijn er wel huizen van buiten te zien maar is niet bekend of alle binnenopnames ook in Barcelona zijn gemaakt. Het raam (ventana) waar de film om draait is echter bedacht en in een studio in elkaar gezet dus fans van de film hoeven niet naar deze locatie te zoeken in Barcelona.

Wat wel te zien is zijn diverse opnames in het pretpark op de Tibidabo berg met uiteraard het fantastische panoramische uitzicht over Barcelona. In de film is ook het Alpha 3 kantorencomplex te zien naast het Hotel Arts maar die toren bestaat niet. Ook de romantische opname op de helikopterlandingsplaats boven op die toren met uitzicht over Barcelona is niet echt. 

Het verhaal

Raquel (Clara Galle) is al haar hele leven verliefd op Ares (Julio Peña), haar aantrekkelijke en mysterieuze buurjongen. Ze kijkt naar hem vanuit haar raam zonder gezien te worden en tot haar grote spijt hebben ze geen woord gewisseld. Wat Raquel niet weet, is dat dit gaat veranderen. 

Ares begint haar pad te kruisen, zelfs op de meest onverwachte plaatsen, en zal al snel ontdekken dat Raquel in werkelijkheid niet het onschuldige meisje is dat hij dacht dat ze was. Nu is Raquel heel duidelijk over haar doel: Ares verliefd op haar laten worden. Ze is echter niet bereid om onderweg alles te verliezen, laat staan zichzelf te verliezen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.