Search
menu
Search

Te koop een boot tussen de bomen in Valencia

Te koop een boot tussen de bomen in Valencia
Beeld: Idealista.es

Te koop een boot tussen de bomen in Valencia

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Op een steenworp afstand van de kustplaatsen Denia, Gandia en Javea is het mogelijk in het binnenland van de provincie Valencia een boot te kopen om in te wonen. Deze boot is echter niet gelegen in een van de havens van de Middellandse Zee maar in de gemeente Villalonga op 20 km van de kust. Deze 250 m2 grote woning in de vorm van een Amerikaans cruiseschip kan al van jou zijn voor 350.000 euro.

Ben je een fan van boten maar niet zo van het water, dan is deze ‘Barco del Bosquet’ een ideale vakantiewoning. Het gaat om een bijzonder object wat een chalet of vrijstaande woning is bestaande uit 3 verdiepingen, 5 slaapkamers en 2 badkamers. De woonboot is gelegen op een 3.800 m2 groot terrein en is omringd door dennenbomen, fruitbomen en andere struiken.

Het woonobject is dus niet aan de kust gelegen, ondanks dat het de vorm van een boot heeft, maar bevindt zich op het Llacuna plateau in de gemeente Villalonga, in het binnenland van de provincie Valencia. Het mooie van deze vreemde woonboot op het droge is dat het een tuin heeft, meerdere terrassen en omringt is door groen in plaats van andere boten, de zee en meeuwen.

Naast de slaap- en badkamers is er ook een volledig uitgeruste keuken, een speelkamer, een ontbijtruimte, twee woonkamers waarvan één met een open haard en een mooie kelder. De voor en achterkant van de woonboot zijn terrassen met een mooi uitzicht, maar niet op water. Er is tevens een garage, een privézwembad en de woning is uitgerust met zonnepanelen en automatische generator batterijen.

Deze woning staat o.a. bij Idealista.es te koop voor 350.000 euro. Volg de link voor foto’s en informatie.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?