Te koop een boot tussen de bomen in Valencia

Te koop een boot tussen de bomen in Valencia
Beeld: Idealista.es

Te koop een boot tussen de bomen in Valencia

VALENCIA – Op een steenworp afstand van de kustplaatsen Denia, Gandia en Javea is het mogelijk in het binnenland van de provincie Valencia een boot te kopen om in te wonen. Deze boot is echter niet gelegen in een van de havens van de Middellandse Zee maar in de gemeente Villalonga op 20 km van de kust. Deze 250 m2 grote woning in de vorm van een Amerikaans cruiseschip kan al van jou zijn voor 350.000 euro.

Ben je een fan van boten maar niet zo van het water, dan is deze ‘Barco del Bosquet’ een ideale vakantiewoning . Het gaat om een bijzonder object wat een chalet of vrijstaande woning is bestaande uit 3 verdiepingen, 5 slaapkamers en 2 badkamers. De woonboot is gelegen op een 3.800 m2 groot terrein en is omringd door dennenbomen, fruitbomen en andere struiken.

Het woonobject is dus niet aan de kust gelegen, ondanks dat het de vorm van een boot heeft, maar bevindt zich op het Llacuna plateau in de gemeente Villalonga, in het binnenland van de provincie Valencia. Het mooie van deze vreemde woonboot op het droge is dat het een tuin heeft, meerdere terrassen en omringt is door groen in plaats van andere boten, de zee en meeuwen.

Naast de slaap- en badkamers is er ook een volledig uitgeruste keuken, een speelkamer, een ontbijtruimte, twee woonkamers waarvan één met een open haard en een mooie kelder. De voor en achterkant van de woonboot zijn terrassen met een mooi uitzicht, maar niet op water. Er is tevens een garage, een privézwembad en de woning is uitgerust met zonnepanelen en automatische generator batterijen.

Deze woning staat o.a. bij Idealista.es te koop voor 350.000 euro. Volg de link voor foto’s en informatie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.