skip to Main Content
Nog 10 dagen te gaan voor het Eurovisie Songfestival voor Spaanse Miki
RTVE

Nog 10 dagen te gaan voor het Eurovisie Songfestival voor Spaanse Miki

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Spanje stuurt de zanger Miki met het vrolijke lied ‘La Venda’ naar het Eurovisie Songfestival maar 10 dagen voordat dit van start gaat op 14 mei met de finale op zaterdagavond 18 mei blijkt dat bij de bookmakers van de wedkantoren Nederland al weken als favoriet bovenaan de lijst staat.

De Nederlandse Duncan Laurence staat met het lied ‘Arcade’ al weken op de eerste plaats bij de wedkantoren. Dat wil natuurlijk bij lange na niet zeggen dat Nederland het Eurovisie Songfestival zal gaan winnen maar het is wel een graadmeter. Spanje staat bij diezelfde wedkantoren op de 15e plaats terwijl België voorlopig nog op plaats 21 staat.

Maar wie gaat er volgens jou winnen of welke van de onderstaande drie landen maakt volgens jou de meeste kans. Wordt het de Nederlandse Duncan Laurence met ‘Arcade’, wordt het de Spaanse Miki met ‘La Venda’ of wordt het de Belgische Eliot Vassamillet met het lied ‘Get to know’.

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Ik heb geen idee wat die Miki in Tel Aviv komt doen aangezien Duncan al heeft gewonnen zonder ook nog maar een noot te hebben gezongen . Ahoy is voor de volgende editie ESF is al vastgelegd en Patrica Paay gaat het presenteren. Althans volgens de kenners in 0031….

  2. Ik sluit me aan bij de volgorde van in het artikel. Dat wil niks zeggen want het ligt eraan wat de andere landen sturen. En of Oost weer massaal op Oost stemt.
    Spanje zou beter moeten kunnen.. Spaans leent zich uitstekend voor meezing hits door mensen die het niet eens verstaan. Dit vind ik persoonlijk niet die meezing hit.

    1. Dit nummer is een tipisch Spaans feestnummer, het is 100% cultuur en dus erg leuk dat dit nummer gezongen gaat worden op het Eurovisie Songfestival. Normaal kijk ik nooit maar dit keer gaat ik wel kijken hoe het allemaal afloopt.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken