Verkoop woningen in nieuwe woonflats Sunset Cliffs in Benidorm begonnen

Verkoop woningen in nieuwe woonflats Sunset Cliffs in Benidorm begonnen
Beeld: Idealista.es

Verkoop woningen in nieuwe woonflats Sunset Cliffs in Benidorm begonnen

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – TM Grupo Inmobiliario is recent op Idealista.es gestart met de verkoop van de appartementen in de woonflats Sunset Cliffs. Deze 86 miljoen euro kostende flats staan nabij het Playa de Poniente strand en huisvesten in totaal 280 appartementen die al vanaf 343.000 euro te koop zijn.

De eerste woonflat is 24 verdiepingen hoog en heeft 122 woningen terwijl de tweede woonflat 30 verdiepingen hoog is en 158 appartementen huisvest. De appartementen hebben tussen de twee en vier slaapkamers, allemaal met twee badkamers en zeezicht.

De kleinste appartementen zijn te koop vanaf 343.000 euro (twee slaapkamers en twee badkamers) terwijl de meest exclusieve woningen te koop staan vanaf 841.000 euro (vier slaapkamers en twee badkamers). Daartussenin kosten de appartementen circa 380.000 euro (drie slaapkamers en twee badkamers).

Het gehele complex heeft 12.000 vierkante meter aan gemeenschappelijke ruimten op verschillende hoogtes voorzien van tuinen en zwembaden, een verwarmd zwembad, een volwassen en een kinderzwembad. Daarnaast is er een speelruimte voor kinderen, een sportruimte met fitness apparatuur, jacuzzi’s, chill-out zone etc.

Meer informatie en foto’s zijn HIER op de verkooppagina op Idealista.es te zien.

Ga naar de inhoud