Stoffelijk overschot van Nederlandse vrouw Kika gevonden in Aragón

Stoffelijk overschot van Nederlandse vrouw Kika gevonden in Aragón
Beeld: Guardia Civil

Stoffelijk overschot van Nederlandse vrouw Kika gevonden in Aragón

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Sinds vrijdag werd in Jarque del Moncayo in de provincie Zaragoza gezocht naar een 56-jarige Nederlandse vrouw met de bijnaam Kika en haar hond. Nadat zondagmorgen de politie en vrijwilligers weer begonnen met de zoektocht werd ongeveer anderhalf uur later rond 9.35 uur het stoffelijk overschot van de Nederlandse vrouw gevonden. Het is niet bekend gemaakt of de hond ook is gevonden. 

Na de nieuwe publicatie in de regionale krant weten we ook dat het om de 56-jarige Henriette Hareman gaat. Zij stond in Jarque del Moncayo beter bekend als Kika. Samen met haar hond werden ze sinds vrijdagmorgen vermist waarna de politie, inwoners van het dorp en vrijwilligers zochten naar de vrouw en haar hond. Het was een vriend van Kika die de Guardia Civil waarschuwde dat hij al dagenlang geen contact met Henriette kon krijgen. De politie ging daarna naar haar woning waar zowel Kika als de hond niet aanwezig waren.

Het tweetal woonde net buiten de gemeente Jarque del Moncayo in een klein huisje dat de naam ‘caseta de la venta’ heeft. Kika was een bekende verschijning met een ronde bril en haar armen vol met armbandjes en een geliefd persoon in de gemeente.

Zoektocht naar verdwenen 60-jarige Nederlandse vrouw en haar hond in Zaragoza
@ComunidadDeCalatayud20 / facebook
Ga naar de inhoud