skip to Main Content
Britse toeristen dood na het maken van selfie in Orihuela Costa
Cadena Ser

Britse toeristen dood na het maken van selfie in Orihuela Costa

ALICANTE – Woensdagavond zijn twee jonge Britse vakantiegangers van 22 en 21 jaar om het leven gekomen toen zij bij het maken van een selfie van ongeveer zeven meter hoog naar beneden vielen. Een derde Britse toerist bleef ongedeerd. De overleden mannen wilden een foto maken vanaf de Punta Prima wandelboulevard in de kustplaats Orihuela Costa.

Tijdens het maken van de selfie vielen twee van de drie Britse mannen naar beneden. Een van hen overleed ter plaatse terwijl de andere man zwaargewond raakte maar later in het ziekenhuis in Alicante aan zijn verwondingen overleed. Een derde Britse man raakte niet gewond maar moest vanwege een angst- en paniekaanval door het ambulancepersoneel geholpen worden. Ook hij werd naar een ziekenhuis gebracht.

Zoals het er nu naar uitziet bevonden beide mannen van 22 en 21 jaar zich aan de andere kant van de reling bij de Punta Prima op de Paseo Maritimo in Orihuela Costa. Zij wilden een selfie maken maar gleden uit en kwamen zeven meter lager hard op de grond terecht.

De gemeente zegt dat de reling langs de wandelboulevard in perfecte staat is en ook na de valpartij niet is losgeraakt. De Guardia Civil is inmiddels een onderzoek gestart.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Dit is gewoon in en in triest. Het zal je zoon of kleinzoon maar zijn. Niemand zit op dit soort reacties te wachten

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by