Spaanse voetbalcompetitie data bekend met El Clásico op 27 oktober

Spaanse voetbalcompetitie data bekend met El Clásico op 27 oktober
Beeld: Movistar

VOETBAL – Op donderdag heeft de loting plaatsgevonden wat betreft de wedstrijden in de LaLiga Santander voetbalcompetitie in Spanje. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden in het weekend van 18 augustus 2019 terwijl het laatste competitieduel zal plaatsvinden op 24 mei 2020.

Er zullen 38 speelrondes zijn in de LaLiga Santander voetbalcompetitie in Spanje. Deze begint op 18 augustus 2019 en eindigt op 24 mei 2020. Titelhouder FC Barcelona neemt het in het eerste competitieduel op tegen Athletic Club Bilbao in een uitwedstrijd terwijl Celta de Vigo thuis Real Madrid op bezoek krijgt en Atletico de Madrid voor eigen publiek tegen Getafe mag spelen.

De eerste klassieker ofwel El Clásico tussen de aartsrivalen Real Madrid en FC Barcelona wordt gespeeld in het weekend van 27 oktober in het Camp Nou stadion (speelronde 10) terwijl de returnwedstrijd gespeeld wordt in het weekend van 1 maart 2020 in het Santiago Bernabeu stadion in Madrid (speelronde 26).

Bekijk hier (PDF) alle competitiedata

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.