skip to Main Content
Spaanse voetbalcompetitie data bekend met El Clásico op 27 oktober
Movistar

Spaanse voetbalcompetitie data bekend met El Clásico op 27 oktober

VOETBAL – Op donderdag heeft de loting plaatsgevonden wat betreft de wedstrijden in de LaLiga Santander voetbalcompetitie in Spanje. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden in het weekend van 18 augustus 2019 terwijl het laatste competitieduel zal plaatsvinden op 24 mei 2020.

Er zullen 38 speelrondes zijn in de LaLiga Santander voetbalcompetitie in Spanje. Deze begint op 18 augustus 2019 en eindigt op 24 mei 2020. Titelhouder FC Barcelona neemt het in het eerste competitieduel op tegen Athletic Club Bilbao in een uitwedstrijd terwijl Celta de Vigo thuis Real Madrid op bezoek krijgt en Atletico de Madrid voor eigen publiek tegen Getafe mag spelen.

De eerste klassieker ofwel El Clásico tussen de aartsrivalen Real Madrid en FC Barcelona wordt gespeeld in het weekend van 27 oktober in het Camp Nou stadion (speelronde 10) terwijl de returnwedstrijd gespeeld wordt in het weekend van 1 maart 2020 in het Santiago Bernabeu stadion in Madrid (speelronde 26).

Bekijk hier (PDF) alle competitiedata

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by