Prijzen kust appartementen in Spanje zullen tot 15% dalen

Prijzen kust appartementen in Spanje zullen tot 15% dalen
Beeld: Freepik

Prijzen kust appartementen in Spanje zullen tot 15% dalen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Op dit moment na de corona-crisis en in de post-corona tijd waarin buitenlanders weer naar Spanje kunnen reizen en waarbij de inwoners van Spanje ook weer door het hele land op pad mogen gaan, zijn er nog niet veel wijzigingen in de huizensector. Maar experts melden dat dit in de nabije toekomst zal veranderen waarbij met name appartementen langs de kust in prijs zullen dalen.

De makelaars sector weet te melden dat er weer wat beweging komt in de woningmarkt in met name langs de populaire Spaanse kust. Maar de crisis die is begonnen of zal beginnen en het gebrek aan buitenlandse kopers zorgt ervoor dat de prijzen in de nabije toekomst zullen zakken.

We hebben het dan hoofdzakelijk over appartementen in de populaire kustplaatsen aan de Middellandse Zeekust waarvan men verwacht dat de prijzen nog dit jaar tussen de 10% en 15% zullen gaan dalen. Op dit moment zijn de prijzen nog gelijk maar men verwacht dat door de dalende vraag er goedkopere prijzen zullen komen.

In de maand april dit jaar daalde volgens het Spaanse Bureau voor de Statistiek (INE) de woningverkopen met 40% gemiddeld in Spanje, de hoogste daling sinds 11 jaar aldus het INE.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.