skip to Main Content
Politie patrouilleert met paarden in Benidorm
Archieffoto

Politie patrouilleert met paarden in Benidorm

BENIDORM – De Policía Nacional is in de kustplaats Benidorm weer begonnen met het patrouilleren op straat waarbij agenten op paarden zitten. In totaal zijn er vier agenten en vier paarden die in koppels op straat en de boulevard te zien zijn.

Naast dat de agenten te paard een beter overzicht hebben over wat er op straat gebeurt, bevordert het patrouilleren met paarden ook de veiligheid. Daarnaast zijn de speciaal getrainde paarden en hun agenten meteen een nieuwe toeristische attractie geworden.

Maar, zo zegt de politie, het is leuk dat de inwoners en bezoekers foto’s en selfies maken met de paarden en agenten (Caballería) maar dat is niet de belangrijkste reden dat ze met paarden patrouilleren. Wel weten nu meer mensen dat de politie op allerlei manieren aanwezig is in de drukke kustplaats.

De vier agenten te paarden vormen onderdeel van een speciale zomeractie waarbij er 30 agenten van de Policía Nacional naar Benidorm zijn gekomen om de veiligheid te waarborgen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. We zyn pas in Benidorm geweest en met wat er allemaal gebeurd overal vinden wat dat het wel een veiligheidsgevoel geeft .hoedje af voor deze mensen.

  2. Bevordert het patrouileren met paarden in de drukke straten de veilgheid ? ‘k Heb mijn twijfels !! Nu er geen problemen zijn in Catalunya moeten ze die mannen blijkbaar met iets anders bezighouden! Waarschijnlijk beperken hun activiteiten zich inderdaad tot een toeristisch showtje op de promenade en het zich gewillig ter beschikking stellen voor selfies. Zou dat geen overtreding zijn van die muilkorfwet van de PP ?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by