Politie patrouilleert met paarden in Benidorm

Politie patrouilleert met paarden in Benidorm
Beeld: Archieffoto

Politie patrouilleert met paarden in Benidorm

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De Policía Nacional is in de kustplaats Benidorm weer begonnen met het patrouilleren op straat waarbij agenten op paarden zitten. In totaal zijn er vier agenten en vier paarden die in koppels op straat en de boulevard te zien zijn.

Naast dat de agenten te paard een beter overzicht hebben over wat er op straat gebeurt, bevordert het patrouilleren met paarden ook de veiligheid. Daarnaast zijn de speciaal getrainde paarden en hun agenten meteen een nieuwe toeristische attractie geworden.

Maar, zo zegt de politie, het is leuk dat de inwoners en bezoekers foto’s en selfies maken met de paarden en agenten (Caballería) maar dat is niet de belangrijkste reden dat ze met paarden patrouilleren. Wel weten nu meer mensen dat de politie op allerlei manieren aanwezig is in de drukke kustplaats.

De vier agenten te paarden vormen onderdeel van een speciale zomeractie waarbij er 30 agenten van de Policía Nacional naar Benidorm zijn gekomen om de veiligheid te waarborgen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.