Primark opent op een na grootste winkel van Spanje in Málaga

Primark opent op een na grootste winkel van Spanje in Málaga
Beeld: Twitter

Primark opent op een na grootste winkel van Spanje in Málaga

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Primark heeft de 48e winkel van Spanje geopend in Málaga. In feite gaat het om een winkel die al tien jaar geleden werd geopend maar recent compleet is vernieuwd en vergroot waardoor deze Primark in het winkelcentrum Larios Centro de op een na grootste van heel Spanje is geworden. De grootste is aan de Gran Vía in het centrum van Madrid te vinden.

De bestaande Primark werd maar liefst met 60% aan winkeloppervlakte uitgebreid naar 6.345 m2 aan winkelruimte waar de typische low cost kleding accessoires van het Ierse kledingconcern verkocht worden. Ondanks de corona-crisis en de economische crisis gaat Primark door met de plannen om Spanje te veroveren.

In de kranten wordt geschreven dat het de op een na grootste winkel van Spanje is. De grootste Primark is de winkel aan de Gran Vía in Madrid met een winkeloppervlakte van 12.400 m2. In Barcelona werd met vertraging (vanwege de noodtoestand) halverwege juli de nieuwe Flagship Store aan de Plaça Catalunya geopend met een winkeloppervlakte van 4.800 m2. De vernieuwde winkel in Málaga heeft een winkeloppervlakte van 6.345 m2.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.