Spaanse en Belgische Netflix acteurs zijn een nieuw stelletje

Spaanse en Belgische Netflix acteurs zijn een nieuw stelletje
Beeld: Twitter

Spaanse en Belgische Netflix acteurs zijn een nieuw stelletje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Volgens de Spaanse roddelpers heeft de Spaanse acteur Mario Casas een nieuwe vriendin. Het gaat volgens de media om de Belgische/Waalse Déborah François die hij heeft leren kennen tijdens de opnames van de nieuwe Netflix film ‘El Practicante’. Deze film waarin Mario Casas de rol speelt van Ángel en Déborah François de rol van Vane, zal vanaf 16 september op Netflix te zien zijn.

De 34-jarige Spaanse acteur staat in eigen land steevast in de lijstjes van knappe mannen en acteurs en de nieuwe spannende thriller zal ongetwijfeld weer een succes worden bij Netflix. Mario Casas was bij Netflix ook al te zien in de populaire film ‘Hogar’, ‘Contratiempo’ en ‘El Bar’. Verder zal ook de thriller ‘No matarás’ nog bij Netflix verschijnen.

Maar de film zal een extra impuls en zeker extra reclame krijgen omdat Mario Casas na beëindiging van zijn relatie met de Spaanse actrice Blanca Suárez en na een korte periode (een felbegeerde) single te zijn geweest een nieuwe Belgische of Waalse vlam heeft gevonden.

Het zijn de Spaanse roddelpers (prensa rosa) en tijdschriften zoals Hola, Diez Minutos en Semana die melding doen van de romance tussen Mario Casas en de 33-jarige uit Luik komende Waalse actrice Déborah François. Er zijn blijkbaar foto’s gemaakt in Barcelona waar het stel romantisch werd gezien.

Ga naar de inhoud