Spaanse en Belgische Netflix acteurs zijn een nieuw stelletje

Spaanse en Belgische Netflix acteurs zijn een nieuw stelletje
Beeld: Twitter

Spaanse en Belgische Netflix acteurs zijn een nieuw stelletje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Volgens de Spaanse roddelpers heeft de Spaanse acteur Mario Casas een nieuwe vriendin. Het gaat volgens de media om de Belgische/Waalse Déborah François die hij heeft leren kennen tijdens de opnames van de nieuwe Netflix film ‘El Practicante’. Deze film waarin Mario Casas de rol speelt van Ángel en Déborah François de rol van Vane, zal vanaf 16 september op Netflix te zien zijn.

De 34-jarige Spaanse acteur staat in eigen land steevast in de lijstjes van knappe mannen en acteurs en de nieuwe spannende thriller zal ongetwijfeld weer een succes worden bij Netflix. Mario Casas was bij Netflix ook al te zien in de populaire film ‘Hogar’, ‘Contratiempo’ en ‘El Bar’. Verder zal ook de thriller ‘No matarás’ nog bij Netflix verschijnen.

Maar de film zal een extra impuls en zeker extra reclame krijgen omdat Mario Casas na beëindiging van zijn relatie met de Spaanse actrice Blanca Suárez en na een korte periode (een felbegeerde) single te zijn geweest een nieuwe Belgische of Waalse vlam heeft gevonden.

Het zijn de Spaanse roddelpers (prensa rosa) en tijdschriften zoals Hola , Diez Minutos en Semana die melding doen van de romance tussen Mario Casas en de 33-jarige uit Luik komende Waalse actrice Déborah François. Er zijn blijkbaar foto’s gemaakt in Barcelona waar het stel romantisch werd gezien.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.