Zeven campings aan de Costa Dorada behoren tot de ‘beste van Europa’

Zeven campings aan de Costa Dorada behoren tot de ‘beste van Europa’
Beeld: Camping El Tamarit

Zeven campings aan de Costa Dorada behoren tot de ‘beste van Europa’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TARRAGONA – Zeven campings in de Spaanse regio Costa Dorada zijn door ANWB en haar Duitse tegenhanger ADAC uitgeroepen tot ‘Beste van Europa’. De zeven door ANWB erkende campings in Costa Dorada zijn camping La Torre del Sol in Montroig del Camp, camping Stel Roda de Berá in Roda de Berá, Playa Montroig Camping Resort in Montroig del Camp, camping Tamarit Beach Resort in Tamarit, Alannia Resort Els Prats  in Tarragona, Camping & Resort Sangulí in Salou en naturisten-camping El Templo del Sol in L’Hospitalet de l’Infant.

De zeven kregen het predicaat ‘TOP 2021’ en ‘ADAC Superplatz 2021’ dankzij hun duurzame initiatieven, milieubewustzijn, recreatie- en winkelaanbod, horeca, sanitair, voorzieningen, innovatie, marketing en ligging. Een Top Camping staat gelijk aan vijf sterren. Jaarlijks worden er meer dan 2000 campings geïnspecteerd door gespecialiseerde inspecteurs in de kampeersector.

Costa Dorada telt 54 campings met ruim 64.800 staanplaatsen en 21.604 accommodaties en zijn een prima vakantieadres om de prachtige gouden zandstranden te ontdekken. Campings in Costa Dorada generen ieder jaar een omzet van 100 miljoen euro en leveren 4000 directe en 10.000 indirecte banen op. Een overzicht van alle campings in Costa Dorada vindt je op campingstarragona.com/nl.

Met meer dan 300 dagen zondagen per jaar, een prachtig achterland, cultureel erfgoed en een smakelijke keuken met dito wijnaanbod is de Costa Dorada een vakantieparadijs voor het hele gezin.

Kosten voor een staanplaats zijn per dag vanaf 14 euro en tussen 45 en 300 euro voor een bungalow. Veel campings in de Costa Dorada liggen aan zee en hebben pretparken, zwembaden, spa’s,  padel-  en tennisbanen, voetbalvelden, animatie en yoga-activiteiten.

De Vereniging van Campings in Costa Daurada en Terre de L’Ebre maakt deel uit van de Federatie van Hotels en Toerisme in Tarragona (FEHT), die tot doel heeft het brede en gevarieerde aanbod van accommodaties in de provincie Tarragona te promoten. Voor toeristische informatie over Costa Dorada ga naar costadauradalife.com

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.