Marbella 4Days Walking viert van 7 tot 10 oktober alweer de 10e wandelvierdaagse

Marbella 4Days Walking viert van 7 tot 10 oktober alweer de 10e wandelvierdaagse
Beeld: Marbella 4Days Walking / Facebook

Marbella 4Days Walking viert van 7 tot 10 oktober alweer de 10e wandelvierdaagse

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – De grootste wandelvierdaagse van Spanje wordt dit jaar weer gevierd in Marbella op 7, 8, 9 en 10 oktober. Het wordt een speciale editie want de Marbella 4Days Walking viert haar 10-jarig bestaan. Dit jaar is extra bijzonder want Marbella 4Days Walking is nu ook officieel lid van de IML Walking Association, driedubbel feest dus in Marbella dit jaar.

Omdat de Andalusische wandelvierdaagse een sportevenement in de openlucht is, gelden flexibele regionale corona-maatregelen wat het wandelen aanzienlijk interessanter en leuker maakt. Deelnemers aan het Marbella 4Days Walking event hoeven geen EU Digitaal Covid Certificaat te laten zien en hoeven ook geen negatieve coronatest te hebben of aan te tonen dat ze corona gehad hebben. Er mogen ook maar maximaal 2.000 wandelaars deelnemen aan de wandelvierdaagse.

Maar net zoals overal geldt dat de anderhalve meter gerespecteerd moet worden en geldt dat als de anderhalve meter niet gehandhaafd kan worden een mondkapje verplicht is (net zoals overal in Spanje). Verder geldt helaas dat er bij de after-walking evenementen niet gedanst mag worden en dat iedereen aan tafels moet zitten. Dit zijn althans de corona-regels in Andalusië op het moment van schrijven begin september, wie weet verandert dat nog binnen een maand.

Op 7, 8, 9 en 10 oktober is de Plaza del Mar aan de boulevard van Marbella het vertrekpunt voor de routes van 10, 20 en 30 kilometer die je door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 10 oktober, loop je over de Vía Gladiolo weer terug naar Plaza del Mar waar je met luid gejuich begroet zult worden.

Inschrijven kan via DEZE WEBSITE. De prijs voor 4 dagen deelname is 63 euro als je jezelf online inschrijft. Als je besluit jezelf tijdens het evenement in de administratietent in te schrijven betaal je 68 euro voor alle vier dagen. De prijs per losse wandeldag is 20 euro online en ter plekke 25 euro. Er zijn deelnamebewijzen voor 1, 2, 3 of 4 dagen. Je kunt uiteraard ook zelf kiezen of je 10, 20 of 30 km routes wilt lopen. Iedereen van elke leeftijd kan inschrijven voor de vrij nieuw toegevoegde 10 km route, behalve als je een IVV/IML award wilt ontvangen. Meer informatie is HIER op de website van Marbella 4Days Walking te vinden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.