Kauwgom voor volwassenen Mercadona nieuwe hype

Kauwgom voor volwassenen Mercadona nieuwe hype
Beeld: Twitter

Kauwgom voor volwassenen Mercadona nieuwe hype

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Zo af en toe komt de populairste en meest bezochte supermarktketen Mercadona met een nieuw product waar de klanten en Spaanse media lyrisch over zijn. In dit geval gaat het om een simpele kauwgom, maar dan ‘chicles’ alleen voor volwassenen vanwege de ingrediënten en het effect wat het kauwen ervan heeft. 

Net zoals vaker met nieuwe producten bij de Mercadona, zijn de speciale volwassenen kauwgoms niet in alle meer dan 1.600 supermarkten te vinden. De kans is dus groot dat in jouw buurtsuper de ‘Force Gum’ en ‘Relax Gum’ nog niet te vinden zijn.

De ‘Force Gum’ doet wat de naam zegt want deze kauwgom geeft je net zoals een energiedrankje meer force ofwel kracht, maar dan door te kauwen.

De ‘Relax Gum’ doet in feite het tegenovergestelde en geeft een relaxed gevoel, alsof je valeriaan neemt om tot rust te komen en te kunnen slapen.

De nieuwe kauwgom voor volwassenen wordt gemaakt in Córdoba door WUGum, een bedrijf gespecialiseerd in speciale kauwgoms die o.a. ook al op Amazon te koop zijn. Mercadona verkoopt deze kauwgom onder de eigen huismerk naam Hacendado als ‘Force Gum’ in plaats van WU Energy en ‘Relax Gum’ in plaats van WU Relax.

https://www.instagram.com/p/B2xNYyxA2Jj/

De ‘Force Gum’ kauwgom heeft als ingrediënten cafeïne, ginseng en guarana en ze bevat geen gluten, lactose of toegevoegde suikers. Het wordt niet aanbevolen om dagelijks meer dan vier kauwgoms te nuttigen.

De ‘Relax Gum’ helpt je te relaxen en te slapen en heeft als ingrediënten valeriaan, melatonine, melissa en tryptofaan die stress verminderen en het in slaap vallen vergemakkelijken.  Ook deze kauwgom heeft geen gluten, lactose of suikers.

De kauwgom in de Mercadona wordt verkocht voor 1,95 euro per doosje van 10 stuks, onder de merknaam Hacendado. De doosjes zijn zwart gekleurd met blauwe en oranje letters.

De oorspronkelijke kauwgom onder de merknaam WU wordt verkocht via Amazon en heeft een prijs van 8,95 euro voor 15 stuks per doosje exclusief verzendkosten van 4 euro als je geen Prime lid bent bij Amazon.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.