Kauwgom voor volwassenen Mercadona nieuwe hype

Kauwgom voor volwassenen Mercadona nieuwe hype
Beeld: Twitter

VALENCIA – Zo af en toe komt de populairste en meest bezochte supermarktketen Mercadona met een nieuw product waar de klanten en Spaanse media lyrisch over zijn. In dit geval gaat het om een simpele kauwgom, maar dan ‘chicles’ alleen voor volwassenen vanwege de ingrediënten en het effect wat het kauwen ervan heeft. 

Net zoals vaker met nieuwe producten bij de Mercadona, zijn de speciale volwassenen kauwgoms niet in alle meer dan 1.600 supermarkten te vinden. De kans is dus groot dat in jouw buurtsuper de ‘Force Gum’ en ‘Relax Gum’ nog niet te vinden zijn.

De ‘Force Gum’ doet wat de naam zegt want deze kauwgom geeft je net zoals een energiedrankje meer force ofwel kracht, maar dan door te kauwen.

De ‘Relax Gum’ doet in feite het tegenovergestelde en geeft een relaxed gevoel, alsof je valeriaan neemt om tot rust te komen en te kunnen slapen.

De nieuwe kauwgom voor volwassenen wordt gemaakt in Córdoba door WUGum, een bedrijf gespecialiseerd in speciale kauwgoms die o.a. ook al op Amazon te koop zijn. Mercadona verkoopt deze kauwgom onder de eigen huismerk naam Hacendado als ‘Force Gum’ in plaats van WU Energy en ‘Relax Gum’ in plaats van WU Relax.

De ‘Force Gum’ kauwgom heeft als ingrediënten cafeïne, ginseng en guarana en ze bevat geen gluten, lactose of toegevoegde suikers. Het wordt niet aanbevolen om dagelijks meer dan vier kauwgoms te nuttigen.

De ‘Relax Gum’ helpt je te relaxen en te slapen en heeft als ingrediënten valeriaan, melatonine, melissa en tryptofaan die stress verminderen en het in slaap vallen vergemakkelijken.  Ook deze kauwgom heeft geen gluten, lactose of suikers.

De kauwgom in de Mercadona wordt verkocht voor 1,95 euro per doosje van 10 stuks, onder de merknaam Hacendado. De doosjes zijn zwart gekleurd met blauwe en oranje letters.

De oorspronkelijke kauwgom onder de merknaam WU wordt verkocht via Amazon en heeft een prijs van 8,95 euro voor 15 stuks per doosje exclusief verzendkosten van 4 euro als je geen Prime lid bent bij Amazon.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Ik ga voor gewone kauwgum en af en toe een energiedrankje

En krijgen we strakjes ook nog viagrum??

Geen toegevoegde suikers is de verlakkerij, er zit dan in de kauwgom een enorme hoeveelheid aspartaam, sacharine of aanverwante suikervervanger, een smerig gif in een mensenlichaam een gif wat zich langzaam opbouwt.
De effecten op lange duur gaan je spijten, gebruik het niet.

Oh jee, krijg je nog meer herkauwers, liefst met open mond

Het is voor volwassenen ook belangrijk dat de kauwgom niet aan de protese plakt , want dat doen veel merken

En krijgen we strakjes ook nog viagrum??

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.