Nieuw initiatief: Benidorm Resort met 6 nachten verblijf en eten vanaf 205 euro

123rf
Beeld: 123rf

Nieuw initiatief: Benidorm Resort met 6 nachten verblijf en eten vanaf 205 euro

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Net zoals andere toeristische plaatsen heeft ook Benidorm te lijden onder de pandemie. Daarom is men op zoek naar initiatieven om het toerisme naar de in de ogen van de inwoners en ondernemers corona-veilige Costa Blanca te stimuleren. In Benidorm hebben accommodatieverschaffers en de horeca de handen ineen geslagen om het initiatief ‘Benidorm Resort’ op te zetten.

Diverse initiatiefnemers in Benidorm waaronder appartementen aanbieders en horeca ondernemers werken samen om met ‘Benidorm Resort’ één groot resort aan te bieden aan de nationale en internationale reizigers. 

De horeca verenigingen ABRECA en COBRECA bieden samen met de accommodatie aanbieders Inmobiliaria Rosemberg en Appartementen Nicaragua een appartement en maaltijden in de aangesloten bars aan vanaf 205 euro per persoon voor 6 nachten.

Dat is het gezamenlijke antwoord op de crisis in het toerisme dat ontstaan is als gevolg van de pandemie. Er zijn op de website (KLIK HIER) vier verschillende aanbiedingen te vinden:

  • 125 euro – alleen appartement (per persoon/week)
  • 140 euro – appartement & ontbijt (per persoon/week)
  • 205 euro – appartement & ontbijt & lunch (per persoon/week)
  • 271 euro – appartement & ontbijt & lunch & diner (per persoon/week)

Verder staan er op de website BenidormResort ook nog aanbiedingen voor groepen vanaf 2 personen:

  • 252 euro – appartement & ontbijt & lunch & diner (2 personen/week)
  • 230 euro – appartement (2 slaapkamers) & ontbijt & lunch & diner (3 personen/week)
  • 209 euro – appartement (2 slaapkamers) & ontbijt & lunch & diner (4 personen/week)

Het kan nog goedkoper als je al in de Valencia regio (de autonome regio) officieel woonachtig bent en gebruik maakt van de toeristencheques van de autonome regio. Dan kun je 70% korting krijgen tot een maximum van 600 euro.

De appartementen die worden aangeboden via Benidorm Resort zijn van de aanbieders Inmobiliaria Rosemberg en Appartementen Nicaragua terwijl HIER op de website de deelnemende bars en restaurants vermeld staan.

Meer informatie over de aanbiedingen die geldig zijn tot 31 maart 2021 is te lezen op de website BenidormResort (alleen in het Spaans).

Ga naar de inhoud