Denia krijgt een nieuwe 4-sterren camping met bungalows en camperplaatsen

Denia krijgt een nieuwe 4-sterren camping met bungalows en camperplaatsen
Beeld: Voorbeeldfoto

Denia krijgt een nieuwe 4-sterren camping met bungalows en camperplaatsen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Er zijn plannen voor een nieuwe camping in Denia aan de Costa Blanca. Het gaat om een 4-sterren camping van ongeveer 60.000 m2 groot waar 500 percelen moeten komen onderverdeeld in plaatsen voor tenten, caravans, kampeerauto’s en verschillende soorten bungalows.

De nieuwe camping zal een aanwinst zijn voor de kustplaats Denia waar op dit moment al meerdere campings te vinden zijn, zoals Camping Los LLanos, Los Pinos en Los Patos. Er zijn vanwege de corona-pandemie steeds meer mensen die naar campings gaan in Spanje, zowel buitenlanders als de inwoners van het land zelf. Een nieuwe camping is dus beter voor het aanbod in Denia.

De vergunningen zijn reeds enkele weken geleden aangevraagd bij de gemeente en volgens de verantwoordelijke, Construcciones Residenciales de Dénia, verloopt alles naar wens. Er zijn nog diverse rapporten nodig zoals de impact van de camping op het milieu en de omgeving. De lokatie van de camping zijn twee percelen langs de Cami Gandia en dichtbij de zogenaamde Molino de Bañuls.

Als de plannen doorgaan wordt er 3,5 miljoen euro geïnvesteerd in de nieuwe 4-sterren camping met 500 percelen op een terrein van 60.000 m2. Er komen diverse soorten bungalows maar ook ruimte voor tenten, caravans en kampeerauto’s. Verder staan er diverse winkels en horecagelegenheden gepland op het terrein.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.