Moeder rijdt per abuis drie meisjes bij een school omver in Madrid

Moeder rijdt per abuis drie meisjes bij een school omver in Madrid
Beeld: 112 Comunidad de Madrid / Twitter

Moeder rijdt per abuis drie meisjes bij een school omver in Madrid

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Donderdagmiddag rond 17.30 uur heeft een tragisch ongeval het leven gekost van een meisje en raakten twee andere leerlingen van een school ernstig gewond. Dat gebeurde toen een moeder, die haar dochters ophaalde bij school, zich vergiste met de pedalen van haar automatische Volvo en per abuis naar voren reed. 

De autobestuurster had net haar eigen dochters achterin de auto gezet toen ze er vandoor wilde gaan en zich vergiste in de pedalen van haar Volvo. Daardoor schoot haar automaat vooruit en reed ze drie meisjes omver. Het fatale ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Fomento Montealto school in Mirasierra (Fuencarral-El Pardo).

Het gaat om drie leerlingen van dezelfde school. De 6-jarige Maria overleed ter plaatse terwijl twee andere meisjes van 10 en 12 jaar ernstig gewond raakten. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis en maken het naar omstandigheden goed. Er waren veel ouders en kinderen die het fatale ongeval gezien hebben.

De overleden Maria was de dochter van de gelijknamige Maria die bij de school werkt als administratief medewerker terwijl haar zus lerares is op dezelfde school. Het gaat om een Opus Dei gezin met meerdere kinderen die bekend is in de wijk.

Ga naar de inhoud