Vrouw raakt gewond door vliegend speelgoed bij Driekoningenoptocht in Alicante

Vrouw raakt gewond door vliegend speelgoed bij Driekoningenoptocht in Alicante
Beeld: Twitter

Vrouw raakt gewond door vliegend speelgoed bij Driekoningenoptocht in Alicante

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Een 74-jarige vrouw die in het publiek stond bij de drukbezochte Driekoningenoptocht in het centrum van Alicante, is gewond geraakt aan haar oog door rondvliegend speelgoed. Naast confetti en snoepjes werd door de Driekoningen en hun hulpjes ook speelgoed naar de kinderen in het publiek gegooid.

Het is vrij normaal dat het druk is bij de ‘Cabalgata de los Reyes Magos’ en ook in Alicante was dat zondagmiddag/avond het geval. De Driekoningen en hun hulpjes gooien normaal gesproken confetti en/of snoep naar de kinderen en de ouders in het publiek. (zie Twitterberichten onderaan artikel voor de foto’s van spullen die dit jaar in het publiek werden gegooid)

In sommige gevallen wordt er ook speelgoed gegooid maar dat zorgde er dit jaar voor dat een 74-jarige vrouw vol in haar oog werd geraakt en naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Het is niet helemaal zeker hoe het nu met het oog van deze vrouw gaat.

Maar naast deze vrouw raakten nog meer mensen gewond zoals een 76-jarige man die een harde klap kreeg op zijn borst en een 58-jarige man die ten val kwam door het duwen en trekken en een heupbreuk opliep. daarnaast waren er nog meer mensen die door medisch personeel geholpen moesten worden tijdens de Driekoningenoptocht in Alicante dit jaar.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.