Politie arresteert in Sevilla een moeder die haar kinderen ‘ontvoerde’ vanwege corona-vaccinatie

Politie arresteert in Sevilla een moeder die haar kinderen ‘ontvoerde’ vanwege corona-vaccinatie
Beeld: Canva

Politie arresteert in Sevilla een moeder die haar kinderen ‘ontvoerde’ vanwege corona-vaccinatie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

SEVILLA – De politie heeft in Sevilla een vrouw gearresteerd omdat ze haar kinderen ‘ontvoerde’ vanwege de corona-vaccinatie. Ze wilde namelijk niet dat haar zoons van 12 en 14 jaar tegen Covid-19 gevaccineerd zouden worden terwijl haar ex-echtgenoot en vader dat wel wilde doen. Er zijn nog meer problemen tussen beide gescheiden ouders maar de corona-vaccinatie is daar een van.

De vrouw besloot uiteindelijk om haar kinderen aan de rechtbank in Sevilla te overhandigen in plaats van het politiekantoor omdat ze bang was gearresteerd te worden. Uiteindelijk beval de rechter de vrouw alsnog aan te houden op verdenking van ontvoering en omdat er tegen haar een aanklacht was ingediend. In afwachting van de uitspraak van de rechter werd haar paspoort ingenomen en mag ze het land niet verlaten.

Volgens deze website werd op 16 december 2021 een aanklacht ingediend bij de politie door de vader van de twee jongens omdat hij al sinds 9 november vorig jaar zijn kinderen niet had gezien en niet wist waar ze waren. Volgens de vader had de moeder de kinderen meegenomen naar de woning van haar huidige partner in Jerez de la Frontera. Een van de redenen om de kinderen ‘te ontvoeren’ was de corona-vaccinatie, iets waar de vader voorstander van is maar de moeder absoluut niet.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.