Caminito del Rey wandelpad in Málaga gaat op 12 maart weer open

Caminito del Rey wandelpad in Málaga gaat op 12 maart weer open
Beeld: 123rf

Caminito del Rey wandelpad in Málaga gaat op 12 maart weer open

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Sinds de regionale corona-maatregelen in Andalusië van kracht gingen is de Caminito del Rey tussen Ardales en Álora in het achterland van de provincie Málaga gesloten en geopend geweest. Vanwege allerlei regionale, provinciale en lokale lockdowns en maatrgelen was het wandelen bij het ooit gevaarlijkste wandelpad niet of slechts beperkt mogelijk maar vanaf 12 maart zijn er weer mogelijkheden.

Op vrijdag 12 maart gaat het Caminito del Rey pad in de provincie Málaga weer open. Vanaf die datum moet het weer mogelijk zijn om de wandeling te maken maar dat geldt niet voor iedereen omdat Andalusië nog steeds te maken heeft met regionale en provinciale lockdowns.

De Caminito del Rey zal het tijdschema van de winter hanteren wat betekent dat het tot 28 maart alleen mogelijk is om tussen 9.30 en 15.00 uur de wandeling over het Koningspad te maken. Vanaf 28 maart is het mogelijk om tussen 9.00 en 16.00 uur de Caminito te lopen.

De Caminito del Rey kan alleen nog op de vrijdag, zaterdag en zondag bewandeld worden maar in de Semana Santa week tussen 29 maart en 4 april is het wel mogelijk elke dag de wandeling te maken.

De kaartverkoop is op vrijdag 5 maart reeds gestart voor de gebruikelijke prijs van 10 euro zonder gids en 18 euro met gids in het Spaans of Engels. Meer informatie is te lezen op de website van de Caminito del Rey KLIK HIER.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.