Caminito del Rey wandelpad in Málaga gaat op 12 maart weer open

Caminito del Rey wandelpad in Málaga gaat op 12 maart weer open
Beeld: 123rf

Caminito del Rey wandelpad in Málaga gaat op 12 maart weer open

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Sinds de regionale corona-maatregelen in Andalusië van kracht gingen is de Caminito del Rey tussen Ardales en Álora in het achterland van de provincie Málaga gesloten en geopend geweest. Vanwege allerlei regionale, provinciale en lokale lockdowns en maatrgelen was het wandelen bij het ooit gevaarlijkste wandelpad niet of slechts beperkt mogelijk maar vanaf 12 maart zijn er weer mogelijkheden.

Op vrijdag 12 maart gaat het Caminito del Rey pad in de provincie Málaga weer open. Vanaf die datum moet het weer mogelijk zijn om de wandeling te maken maar dat geldt niet voor iedereen omdat Andalusië nog steeds te maken heeft met regionale en provinciale lockdowns.

De Caminito del Rey zal het tijdschema van de winter hanteren wat betekent dat het tot 28 maart alleen mogelijk is om tussen 9.30 en 15.00 uur de wandeling over het Koningspad te maken. Vanaf 28 maart is het mogelijk om tussen 9.00 en 16.00 uur de Caminito te lopen.

De Caminito del Rey kan alleen nog op de vrijdag, zaterdag en zondag bewandeld worden maar in de Semana Santa week tussen 29 maart en 4 april is het wel mogelijk elke dag de wandeling te maken.

De kaartverkoop is op vrijdag 5 maart reeds gestart voor de gebruikelijke prijs van 10 euro zonder gids en 18 euro met gids in het Spaans of Engels. Meer informatie is te lezen op de website van de Caminito del Rey KLIK HIER.

Ga naar de inhoud