Duizend woningen voor minder dan 30.000 euro te koop via CaixaBank in Spanje

Duizend woningen voor minder dan 30.000 euro te koop via CaixaBank in Spanje
Beeld: Redactie

Duizend woningen voor minder dan 30.000 euro te koop via CaixaBank in Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – CaixaBank heeft op het eigen vastgoedportaal Haya ongeveer 1.000 woningen in de aanbieding gedaan. Deze appartementen, duplexen en huizen zijn al voor minder dan 30.000 euro te koop. Verwacht echter niet dat je voor dat geld een kant-en-klare woning aan de kust of in toeristische bestemmingen zult vinden, maar er een groot aanbod van woningen in Spanje voor als je iets anders zoekt, bijvoorbeeld als een belegging.

CaixaBank, een van de toonaangevende bankinstellingen in Spanje en Europa, biedt bijna duizend betaalbare woningen aan via haar vastgoedportaal genaamd Haya. Het portaal stelt gebruikers in staat om te zoeken naar woningen op basis van prijs, relevantie en biedt zelfs een kaart van Spanje als referentie. 

Het betreft in totaal 998 woningen, waaronder appartementen, duplexen en villa’s, waarvan de meeste geprijsd zijn onder de 30.000 euro. Deze woningen zijn afkomstig van voormalige eigenaren en zijn in beslag genomen of werden niet meer betaald als gevolg van een achterstallige hypotheek.

De woningen zijn geprijsd tussen de 4.500 en 28.000 euro en de koper dient 10% van de aankoopkosten te betalen, wat de verantwoordelijkheid is van de koper. CaixaBank biedt de mogelijkheid om 100% van de hypotheek te financieren, op voorwaarde dat de koper zijn financiële draagkracht kan aantonen en de hypotheek niet meer dan 35% van het maandelijkse inkomen van de koper bedraagt. Je kunt HIER zoeken naar woningen.

Er zijn te veel woningen om deze hier allemaal te melden, maar enkele voorbeelden zijn:

  • Dorpshuis in Godall, Tarragona, voor een prijs van 9.900 euro.
  • Appartement te koop in Onda, Castellón, voor een gereduceerde prijs van 14.500 euro.
  • Twee-onder-een-kap duplex in Moratalla, Murcia, voor een prijs van 15.000 euro.
  • Twee-onder-een-kap chalet in Gálvez, Toledo, voor een prijs van 19.900 euro met korting.
  • Appartement in Horcajo de Santiago, Cuenca, voor een gereduceerde prijs van 22.800 euro.
  • Twee-onder-een-kap chalet in Jimena, Jaén, voor een prijs van 27.400 euro met korting.
Ga naar de inhoud